| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa dobro je neka se radi samo...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: pa jel bilo tu ljubavi neke i osjecaja ili ej kako kazu fejk sve? ja sam gledala te neke klipove i cini se da je bilo nesto...ali nisam pratila d aznam i ostalo obicno su svi klipovi dobri Ti Molena vazda gledaš pogresne "klipove"...hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ti Molena jel imas nekog momka i to,ili o bodova.....hihih ne zanimaju me muskarci vise ... totalno razocarana shvatila sam da su zene moja strast i zelja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Molena je napisao: pa jel bilo tu ljubavi neke i osjecaja ili ej kako kazu fejk sve? ja sam gledala te neke klipove i cini se da je bilo nesto...ali nisam pratila d aznam i ostalo obicno su svi klipovi dobri Ti Molena vazda gledaš pogresne "klipove"...hihihih hahahah..moguce nema ko da me uputi u te prave 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ti si Molena jos u istoj firmi jel?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sve je fejk...jer na početku su sw svađali ...pa su se muvali Kad ih je produkcija prozivala.. .pa kako su videli da ih ljudi povezuju...da su lep par itd....I još da imaju zajedničku fan stranicu ...e tada se rodila kjubav:D
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A ti Megi jesi li oslobodila straha od momkova i dečkova!?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Sve je fejk...jer na početku su sw svađali ...pa su se muvali Kad ih je produkcija prozivala.. .pa kako su videli da ih ljudi povezuju...da su lep par itd....I još da imaju zajedničku fan stranicu ...e tada se rodila kjubav:D znaci pogresne sam klipove gledala dobro kaze Pitt  e onda su dobro odglumili u tim mojim klipovima koje sma vidjela
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: A ti Megi jesi li oslobodila straha od momkova i dečkova!? jeste sad se cak i tuce s njima 
|
|
|
|
|
|
|
|