| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
izvinjavam se....pozz svima iako nema nikoga ali predosjecam da ce Megi da dodje 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Wooow Kakva slučajnost. ..medvedi tonu u san A mi se budimo:d Šta ima Molena?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hhahahahah  ali majke mi drago da te vidim bas na forumu  pa gdje si ti malecka.... pricaj....citam opet problemi na ljubavnom planu?  haha...s tobom uvijek cirkus ali uz cirkus je pomalo i zabavno...nije dosadno  Evo mene...mamuram cijelo popodne....nisam stigla jutros 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Fali nam još Pitt On garant sedi pred tri televizora Jer treba postići sve rijalitije gledati A pošto je poznato da ima para Pa može tri da kupi A mi sirotinja samo da shaltamo programe:D Šta ćeš ....ljubav je to Umrla je da znaš. ....vala izblamirala sam simpatiju Nadam se da mu sw više nikad neće dignut ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni je najsmjesnije kad ti napises ''simpatija'' hahaha  ...ako se ti bolje osjecas sto si ga izblamirala, e neka si...jos jedan muski gad  pa znamo da Pitt ima tv i u wc-u cak-....sve je jasno Megi sta se desava u rijaliti svjetovima...gledas li sta? ipak je ovdje vecina forumasa spojena sa nekog rijalitija pa kontam neko nesto gleda...ima li sta zanimljivo, neka zanimljiva prica?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pratila sam na početku parove Farmu ne gledam nikako ali piše sw po novinama Svašta se dešava. Tuče. ..ljubav. .sex.. Samo para nemaju ...ali tu su honorari...u parovima im smanjivaju kad su nemirni... Ne pratim već duže vreme. Samo ovako ponekad kada sam u kuci...a vala dosadni su....vidim da nema jelene golubovic. ..
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i sta mislis ti gdje su nam svi ovi forumasi nasi? osim Laki...ona je u Australiji i Pitt nas cita.....on je ovaj jedan gost dole hahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa simpatija Molena. ...bas sam zaljubljena A sad ga mrzi....lažem sebe ne mogu tebbe Hteo je da ima sex sa mojom najboljom drugaricom... Sve je krenulo dopisivanje i ja je nagovorim da ga navuče da dodje... I da ću se ja pojaviti....uglavnom mislila sam sprda se...zna da sam tu i ja ...kad ono tri U soku sam bila....sve je krenulo to veče kao u nekom filmu....da ne detaljisem i on je u soku šta mu se dogodilo A mislio da će ga ustekati ko zmaj od sinova Jako sam se razočarala i jako sam tužna .... Taj događaj je mogao strasno da se završi. ...ja uvukla moje drugarice. ...uzaaas...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pratila sam na početku parove Farmu ne gledam nikako ali piše sw po novinama Svašta se dešava. Tuče. ..ljubav. .sex.. Samo para nemaju ...ali tu su honorari...u parovima im smanjivaju kad su nemirni... Ne pratim već duže vreme. Samo ovako ponekad kada sam u kuci...a vala dosadni su....vidim da nema jelene golubovic. .. znaci sve je isto tamo ne vazi ona da 'ko se tuce taj se voli'  nekako nemam vremena za tv iskreno i kad imam neke druge stvari gledam...ali sam preko citanja skontala gdje sta i kako djelimicno
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: i sta mislis ti gdje su nam svi ovi forumasi nasi? osim Laki...ona je u Australiji i Pitt nas cita.....on je ovaj jedan gost dole hahaha A stvarno je u Australija? Mojoj ne suđeno drzavi:(((g**na meni nisu dali vizu Garant misle da bi se ka tamo udala i ostala...pu A ja nikada neću da napustim majku srbiju Za pita sam sigurna da šeta po netu.....mislim da je Pitt osnivač gugla A ostali.....pa ne znam...mozda su srećni ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|