|
| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma kakve BA fanice jbt, jos furas istu pricu znas li normalno pisati....hocemo sada opet supljirati,aaaa bola' pisi sta ima...i tooooo tripU jedan  i bezveze ti je prica....forum bas na raspustu i nigdje nikoga mjesecima jbt haha i ti dodjes ovdje,pricamo nakon sto godina i podjes opet onu pricu od prije stooo godina..bezveze...dosadno. da te pitam... jel ti jo suvijek trebama u reali upadas kao i onda prije 25 godina?...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
msm iste fore.... a bio si normalan jedno vrijeme majke mi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Pa otkad sam ja otisao,i Forum se strmpozdio,,,hahhahaha,pa pitala si sta ima,pa kad sam ti rekao nevalja,no dobro,pa burno je ljeto bilo za mene,jako,more i Zagreb,posao,birtija....itd,a kod tebe,jesi li na godisnjem bila...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena jel imas jos emocije naspram mene,al nemoj lagiti,,,hiihihhiihi
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma nije mi s tobom zanimljivo cak ni djeliti neke stvari puno si istripovan i ne znas fino pisati o obicnim stvarima...svakodnevnim sorry baby but there is no connection between us
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
dva smo svijeta razlicita drago mi je da si cool i dobro ali meni je ta zaebancija od prije sto godina...i istu vrtis godinama dosadna Pitt ali bas...praznooo nekako al' doce valjda jos neko 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Daj to prevedi...ne kuzim,pricaj hrvatski....allo
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena sunce moje,gle,pazi,slusaj,vidi..ja neznam biti drugaciji nego,,,,neodoljiv..hahahhahhhhhaha
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Evo ne(sretni)13 broj gostiju....
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kod mene 15
al' sto jest' jest' odjednom gostiju ko u prici
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 169 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|