Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ovdje bas ima ljudi sa kojima se o nekim stvarima NE MOZE pisati i komentirati. Nema to veze sa razlicitim misljenjima i stavovima, to je sasvim normalno....vise je stvar 'plitkoce' razmisljanja i ne prihvatanja drugacijeg, a time i nemogucnosti vodjenja diskusije bez omalovazavanja....vrh kvalitetne diskusije je kad ti neko kaze "idi na hrvatski forum pa tamo prosipaj tu pricu" ...."nemoj da ja kazem" .... "bojim se svi ce se naljutiti" ...itd. Bas kvalitetna diskusija i konverzacija nema sta 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Ovdje bas ima ljudi sa kojima se o nekim stvarima NE MOZE pisati i komentirati. Nema to veze sa razlicitim misljenjima i stavovima, to je sasvim normalno....vise je stvar 'plitkoce' razmisljanja i ne prihvatanja drugacijeg, a time i nemogucnosti vodjenja diskusije bez omalovazavanja....vrh kvalitetne diskusije je kad ti neko kaze "idi na hrvatski forum pa tamo prosipaj tu pricu" ...."nemoj da ja kazem" .... "bojim se svi ce se naljutiti" ...itd. Bas kvalitetna diskusija i konverzacija nema sta  Gle, to je tvoje mišljenje, a davnih dana mudri izjaviše: 'mišljenje je kao dupe, jel... svatko ga ima'... I nema veze to sto nemaju bas svi svoje mišljenje, niti ga imaju o svemu, čime izjava, u najmanju ruku, postaje upitna... to sad nema veze... Molena, nemoj da ti ja kažem jer ćeš se naljutit, znaš... OT: Vratila se Molena. 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kakav docek mladim kosarkasima....sampioni i zlatom okiceni mladici...sve po 15,16,17 godina postadose ponos svima i pokazase kako se skupa moze sve.Nisu imali para...nisu imali niciju podrsku...drzave i politicara u ovij prici nema pa ih valjda ni veceras nije bilo ispred vjecne vatre u Titovoj ulici...stid ih..i treba da ih bude...iako ne bi bili dobro dosli i da su dosli. Dzenan,Emir,Lazar,Nikola.....i jos mnogi mladi kosarkasi osvojise zlato i postadose sampioni Europe.Svaka cast momci....ponosna sam veceras i sretna sto sam na ulicama osjetila dio te dobre i pozitivne atmosfere i energije.Cestitam djecaci!!!!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
- Вуковар је забранио ћирилицу (српски језик) иако тамо Срби чине 34% (законски минимум за званичност је 33,3%) - Суботица користи хрватски као један од званичних језика иако је Хрвата тек 9% (наш законски минимум за званичност је 15%). Браво за Хрватску ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
volim da dodjem na ovo mesto zato sto ovde ima iha ha ,al bas bas ljudi sa kojima mozs pistai o cemu hoces
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
bas ima iha ha i bas bas ljudi to da
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kakav li je to parfem 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Evo jedan muski, odlican! Vise nego odlican. 
|
|
|
|
|
|