Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: MeGi je napisao: jooooj Booozeee sto je ovako sve teskoooo   kad ti Bog odgovori reci nam sta ti je rekao  Hocu,jos uvek se ne javlja Mozda se javio u siframa pa jos nisam skontala 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nikada necu odrasti Neko mojih godina nuna dete a ja se glupiram ,e to je tuga Vala godine lete,a valaaa brateeee pocelo je smaranje sa pitanjima kad ces se udati Umirem od smjehaaaaaa xaxaxaxa sta je meni zanimljivo vozimo se u autu i drugarica napred,ja iza i padne nam na pamet kako biciklisti voze se uz put kako prodjemo pored da vristimo a ona se dere nekoj "Djjeees debelaaa" smjesno i zalosno najsmjesnije su face ljudi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Jaooo Megi....pa to je bas bezveze i djecije. Ni ja nisam pobornik odrastanja u potpunosti ali te fore sa biciklistima su djecije, opasne i bezobrazne...treba vas namlatiti po dupetu :-D
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
a to su one meni vikale 'Macane'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja samo kad popijem mogu da otvorim dušu I to najviše volim Kad nekom nepoznatom kukaš Onako u prolazu Ne zna te a ne.zna ni o čemu pričaš A bitno da se smeje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) iako nije smešno. ... 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tako je Megi hahaah...vazno je izbaciti iz sebe a da niko nema komentar i da se samo smije,gleda te i klima glavom  ... iako je vjerovatno i on u tom trenutku pijan i sve mu smijesno 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Hahahah Da da
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena, nije te ona skontala.
P.S. nisam ni ja.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesam Nacrtacu ti picard 
|
|
|
|
|
|