| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: sere mi se od lazi i jednih i drugih јел сам лепо цитирала оног паметно господина мишљење је као дупе, има га свако и у праву је!!! оћемо сад малко о гузи ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: i sve mi se cini da kod nas srba samo onog patrijaha pavla treba pamtiti a jadni hrvati nemaju bas nikoga јоој боље да гледамо своје но туђе авлијче ја памтим Његоша јбга јес да ми није врсник ал ај сад ко да па мора мсм да не набрајам још испиника ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma aj sad treba da ih zalim jos sto nemaju svetlu stranu istorije zabole me krivak
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: sere mi se od lazi i jednih i drugih јел сам лепо цитирала оног паметно господина мишљење је као дупе, има га свако и у праву је!!! оћемо сад малко о гузи ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) aj
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ma aj sad treba da ih zalim jos sto nemaju svetlu stranu istorije zabole me krivak теби баш досадно кад о томе мислиш ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ko ima najvecu *u*icu na forumu?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ma aj sad treba da ih zalim jos sto nemaju svetlu stranu istorije zabole me krivak теби баш досадно кад о томе мислиш ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) nije mi dosadno nego mislim na stvari kako mi nailaze
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
јел би ја то требало да знам мимоишла ме та информација ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pa o cijoj guzi da pisemo
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ma aj sad treba da ih zalim jos sto nemaju svetlu stranu istorije zabole me krivak теби баш досадно кад о томе мислиш ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) nije mi dosadno nego mislim na stvari kako mi nailaze онда пребаци ток мисли на нешто конструктивније што береш туђу бригу
|
|
|
|
|
|
|
|