| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
On je bio ona zla baka Što daje jabuku Ja je zagrizla i otrovala se Probudila sam se iako me nije poljubio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: ja mislim wu da megi voli da gustira onaj slatki neizdrz  kakav bre neizdrž nije ga ni coknula ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: On je bio ona zla baka Što daje jabuku Ja je zagrizla i otrovala se Probudila sam se iako me nije poljubio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a što ne promeniš uloge ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: kad planiras da se poljubis sa njim megs? To se desi To se ne planira Je l da?:D
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kolka mi je glava na ovom afatarku baš prosipam pamet noćaske ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma otkud znas ta je lukava ko macka ne da je coknula nego ga je izcokala ko zna dal je osto jadan ziv,posle nje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
I neću više da vam pišem:D Uglavnom zaljubila sam se nesrecno:D
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Вучица je napisao: kolka mi je glava na ovom afatarku baš prosipam pamet noćaske ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: ma otkud znas ta je lukava ko macka ne da je coknula nego ga je izcokala ko zna dal je osto jadan ziv,posle nje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kamo sreće ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
A mene pukla amorova strela ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|