| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
SHE je napisao: ja nemam momka i sad sam u depresiji,pa mi i ne treba Simpatiju imaš  Tebi ću ja she naći momka Samo kaži koje uslove da ispunjava ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
imam jednog finog badžu sav je svilen i ušminkan malko me nervira jer oteže kad priča i ima šprehfeleR što je baš nako mrnjau i jednu glavnu falinku al za sad neću da mislim o tom ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: Вучица je napisao: si to našla momka il još tražiš???????!!!!!!!!!!!!! Simpatiju od pre god dana Ne momka Našla sam ga 28juna Kud god da krenem tebi se vraćam ponovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa jbte šta radiš godinu dana heklaš, štrikaš, spremu pakuješ do sad bi bio reš prepečen ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Aj vucice super bar nekom Ljubav da ide ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
blago vama,imate leptirice u stomaku zavidim vam 
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mislim da trebam preci na neki forum za usedelice 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
neam leptirke u stomaku već je dogorelo do prstiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Flekice prestani da kukaš ima te sad ošišam na nularicu ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Vucice Sad si me nasmejala Heklam Dugačak je to milje ete Duži nego što moja baba ekla Da mi pokloni kad se udam A ne zna da ni udaja a ni heklane nije u modi ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
danas uvatim da masiram stopalo procitala da je to dobro jer se na njemu nalaze kobojagi tacke za ceo organizam sad me boli noga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|