| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: Nemam momka pa slabo gledam filmove ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e to je tragedija kad lepe ,mlade cure ko ti nemaju momke uffff....u pravu je bila moja baba bice smak sveta
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: SHE je napisao: i meni se jede kineska hrana E jbg Nije legla plata Tako da džabe ostavljaš adresu:D ma otkud ti to,da bih te bacila na trosak
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
A ja mrzim kad to neko kaze Bitna je hemija.ali mene niko ne razume Već se sprdaju Da će mi za rođendan kupiti Periodni sistem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
de li je wu sunce joj kalajisano?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: A ja mrzim kad to neko kaze Bitna je hemija.ali mene niko ne razume Već se sprdaju Da će mi za rođendan kupiti Periodni sistem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa sta je tebi bitno kod decka?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa prijatelji zato i služe Da jedno drugo bacaju u trosak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Inace Kod mene kišica roka Baš fino
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Pa prijatelji zato i služe Da jedno drugo bacaju u trosak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) aj dobro,onda javi kad bude bila plata,da se ne uvredis ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Inace Kod mene kišica roka Baš fino lepo ces spavati
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: MeGi je napisao: A ja mrzim kad to neko kaze Bitna je hemija.ali mene niko ne razume Već se sprdaju Da će mi za rođendan kupiti Periodni sistem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa sta je tebi bitno kod decka? Sad me pitaš ko moja tetka Pa počela nabrajati je l fizički izgled itd... I ono najvažnije nije nabrojala.a to je HEMIJA Bitna je hemija ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|