| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Aj jednom da izađemo Ti i ja she Hoćeš Moramo da kupimo onaj štap za seli Da se snimamo i slikamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
MeGi je napisao: Aj jednom da izađemo Ti i ja she Hoćeš Moramo da kupimo onaj štap za seli Da se snimamo i slikamo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ajde ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Selfie Zamisli u sred kafića da izvučeš tu stapinu Jbt ko li je smislio to Baš me zanima je l neki kinez ili? Mrzi me sad guslari Sutra cu
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Napisala sam guslari xaxaxaxa A trebalo je guglati
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
She aj napisi kako ti vidiš nas u izlasku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sedim aj tako jednom sa kolegama s posla u staklencu ima jedan bar sa girosom i naravno pivom
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i tako sedimo mi i jedemo onaj giros i pijemo toceno pivo i do naseg stola nailaze stranci 2 cure i dva momka
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja vidim tebe kako piješ času Za čašom I to medovacu. Onu rakiju Nekako mislim da to voliš I da posle treće već lomiš Štap za selfie i to nekom momku koji ti je prišao I da vičeš beži odavde Ja sam sa megom u provodu
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i jedan od njih dvojice crnac poneo tu spravu i hteo je da slika drustvo u tom momentu posto inace tu prolazi dosta ljudi,nailaze dva klipana nisu klinci nego ko dizelasi iz devedesetih izgledaju i ovaj kako je centrirao slucajno zakaci ovog jednog ,tom palicom
|
|
|
|
|
|
|
|