| Autoru |
Poruka |
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
meni je fino bez njega a i forum ne baguje 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
има нас четири нисам ја Кежуал(ко) па да се манекенишем са сатовима и каишевима на хаубама аута јбга ми то по сељаЧки нако право ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: meni je fino bez njega a i forum ne baguje  е баш ти нето верујем малко сутра ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: има нас четири нисам ја Кежуал(ко) па да се манекенишем са сатовима и каишевима на хаубама аута јбга ми то по сељаЧки нако право ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa sto odsekoste glave?
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: meni je fino bez njega a i forum ne baguje  е баш ти нето верујем малко сутра ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) i to me zabole krivak ja sad po seljacki malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
морам сад да окренем ову шољу с кафенишку и погледам оће ли се БреДкасти у ноћи Плавог месеца појавити ко онај Принц на белом коњу па да распојаса магију ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: meni je fino bez njega a i forum ne baguje  е баш ти нето верујем малко сутра ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) i to me zabole krivak ja sad po seljacki malo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) неј си тачна мајкице ми нечух то машалааааааааа ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: морам сад да окренем ову шољу с кафенишку и погледам оће ли се БреДкасти у ноћи Плавог месеца појавити ко онај Принц на белом коњу па да распојаса магију ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) de se seti princa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: има нас четири нисам ја Кежуал(ко) па да се манекенишем са сатовима и каишевима на хаубама аута јбга ми то по сељаЧки нако право ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa sto odsekoste glave? ја сам одсекала главе да од лепоте непопадате у неосвест ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|