|
Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Senka je napisao: To što je Kitarovićka izjavila je mnogo opasnije.To znači da je danas u Hrvatskoj,današnjoj Hrvatskoj,potpuno nepoželjno biti Srbin,i reći da si Srbin. Da bi opstao moraš se 'pohrvatiti',oli asimilirati. Ako smatraš da je to ispravno,onda baš nemam riječi.
Ne, ne smatram da je to ispravno, ne imputiraj mi svoje patološke konstrukcije. Kao sto ne smatram da je KGK tom izjavom htjela izreći išta slično ovome što ti zločesto i perfidno impliciraš. Mislim da je tom, prije svega nespretnom izjavom, htjela reći baš suprotno, kako su za nju svi ljudi koji žive u Hrvatskoj jednaki, sa jednakim pravima, al' eto, mediji su od te nespretnosti i njene početne naivnosti napravili skandal i poligon za vlažne snove ljudima koji jedva cekaju neku prljavstinu. Opametila se i ona od tad, naučila na greškama. Nisam njen fan, al' prateći njen rad u ovih pola godine, niti jedan njen akt me ne navodi da interpretiram tu izjavu na način na koji ti interpretiraš. Al' to ti je kad imaš bias i moš ga jebat, slažeš kockice kako ti paše.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Ma ja ti ništa ne imputiram,što bih? Ona nije početnik,u politici je cijeli svoj život,od studentskih dana. I vrlo dobro zna šta priča.Uostalom, na takvoj odvratnoj retorici je i dobila ove predsjedničke izbore. Ok,izgleda da svako slaže kockice kako mu paše. Bias...hahaa Ni ja ne vidim,tj. nisam zapazila da je Vučić bilo koga ugrožavao,niti da je imao ikakvih retoričkih ispada od kada je postao premjer Srbije.(Barem ne u odnosu na druge nacionalne manjine u Srbiji,a pogotovu u komšiluku. A ne branim ga,on i nije bio moj favorit za pobjedu.Ne vjerujem da bih ikada glasala za njega.
|
|
Picard
|
|

P

|
Dozvoli mi samo jednu digresiju na 'vlažne snove'. Zanimljivo je da su se od svih, jedino Srbi našli uvrijeđeni njenom izjavom, a recimo Bošnjaci (kojih je prema popisu stanovništva 2% manje od Srba) na tu izjavu nisu ni trepnuli okom. Toliko o vlažnim snovima.  Nego Senka, pusti to. Ebes politiku. Sto je tu je, izgleda da svatko ima pravo na svoju verziju. Sta ima inače tu, vedris i oblacis bi se reklo kod nas.  Ako se pitas gdje sam (to su moji vlažni snovi  ), puno obaveza. Ali, nadoknadit cu moje predugo izbivanje. Uskoro! 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
svaka budala kojoj padne na pamet ma ko to bio, a pomisli da od bivse jugoslovenske republike Bosne ili Hrvatske moze napraviti drzavu bez Srba,zivi medj oblacima i ima sansu da joj se ponovi Srebrnica :D
bravo Nole i svaka cast Federeru,najboljem teniseru svih vremena
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Ma kakvi vlažni snovi...sušaaa...  Ko je rekao da sam uvrijeđena....nisam,jbt... Pa oni su političari...baljezgaju kako im kada paše...svi redom...i iz svih naroda... A ovi muslimani,što se nisu bunili...pa sa njima ste vezivali zastave...  ...i još ste tom svom cvijeću dali i državljanstvo ko god od njih da ga je tražio...hihihi... I jesam razmišljala gdje si...  ...a znam da nisi kao Pitt zaboravio šifru... 
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Један фино господин ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) је својевремено мени рекао, отприлике ћу се присетити, пошто баш давно бејаше, "мишљење је као дупе и има га свако" (надам се да погодих!) на то ћу придодати ја о коментарисању свих (па и себе) поводом свега што нас је задесило протеклих 25 год нисмо бре макнули у главама даље од почетка! оног момента кад престане да се мери "чији је већи" тог момента можемо и да мислимо, дотле, боље је да људи уместо коментара туре своју гузу, јер, ем је много лепше, ем квалитетније ем ја волем оне мале тврде гузе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pic,turaj guzu... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
Picard
|
|

P

|
SHE je napisao: svaka budala kojoj padne na pamet ma ko to bio, a pomisli da od bivse jugoslovenske republike Bosne ili Hrvatske moze napraviti drzavu bez Srba,zivi medj oblacima i ima sansu da joj se ponovi Srebrnica  malo je bilo jednom pa bi opet ponovila scene 'nož, žica...' Eh, natukla si tolike godine pa bi red bio i da odrasteš.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Pic,turaj guzu... ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) ша ош овим да рекнеш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Вучица je napisao: ем ја волем оне мале тврде гузе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha A šta bi ti s mojom tvrdom guzom ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 66 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|