| Autoru |
Poruka |
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Molena je napisao: Vise zbog nacina razmisljanja...mozda mi se cini, ali kao da si smirio neke svoje duhove  Zrelije pises jbg... Ti znas da je meni drago da si dosao sebi ( a mogao si i meni  ) , i da si dobro... a to je u krajnjem slucaju i najvaznije sve ostalo dodje i prodje..pa i godine he he ja nisam omatorila...ja sma k'o curetak zanovetak  Jesi me izanalizirala..  ..ali..lako je tebi..ti me znas Pa verovatno doslo do kasnijeg sazrevanja..hahaha..dugo mi je i trebalo Dakle..obzirom da sam ja ipak momcitj u punoj snazi a ti curetak zanovetak..ima nade.. 
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Molena je napisao: Isla sam turisticki...iako sam imala smjestaj kod prijatelja koji zive gore  Planiram opet..ali ne znam kada, planiram i do Bg..ali ne znam kada.. Trenutno je ljeto..i svi putevi vode ka jugu  ...znas vec kako to ide ovamo juznije gdje je zimi tuznije he he Da..ti ces sad svako malo Dubrovnik..Jadran..ovono..zavidim ti..  Nego..nesto racunam..postoje tri opcije..ili cu ja do toplijih krajeva..a posto imam tvoj fon..mozda te iznenadim.. Jer..tesko da ces se ti mene setiti..bilo da dodjes do Bgd-a ili do Beca
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nada je kurva izvin'te me sto psujem  ... nada uvijek umire zadnja....ja bih umrla da se uvijek necemu ne nadam...priznajem!..rekoh i ostadoh ziva hahah Cane idem...sad ce da mi zvone na vrata Pisemo se...drago mi je bilo razmjeniti koje slovce sa tobom Ostani dobar i pisemo se ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) tratincica za tebe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
Hehe..bez tratincice nema smisla.. :cmok: Aj pa tako..onda da se nadam da nam nece trebati jos ovoliko vremena da razmenimo jos po koje slovce.. pozz..
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
msm tebra zaista nema smilsla da se odje ne sreČemo e tako nek sam ja tebi rekla a sad.. kako dolikuje Dobar dan kofi iz redi ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
noćkica
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

|
...voćkica ![[lubenica.gif] [lubenica.gif]](./images/smilies/lubenica.gif) ... ...a gde da pljuckam sNemenke...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
noćkičica
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Elegantno vam ostavljam jedan veeeliki pozdrav! Želim vam ugodan dan suncem obasjan uz odličnoga Marka Tolju!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|