| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mene je briga...a sigurna sam da nisam jedina pa gdje si t!????..jel moguce da te posao toliko okupira pa te nikako nema znas sta sma ja shvatila...da ti pratis Parove i da si sigurno negdje gdje se to komentira..ovdje cini mi se nemas s kim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma kakvi Nisam uopste na net-u Pratim parove samo kad sam kod drugarice a to je svaki dan Sama zivi pa nas niko ne ometa da na miru gledamo i analiziramo  Jeste Molena, ja ne znam vise ni kako se zovem vjeruj mi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
danima ustajem rano nije mi dobro pa sam dosla da se iskukam na forumu  osudjena sam da se cjeli zivot dizem rano  (((((
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahaha Megi tako ti je to... i da ti kazem iskreno...meni su svi na pocetku govorili, naviknut ces se vremenom nece ti uvijek biti tesko ustajati... ahaaaaaaaaaaaaaaaaa znaci, da te ne lazem...ako si spavalica neces se naviknuti nikada ja nisam  ... meni je i dan danas tlaka ustajanje ujutro na zvuk alarma i svako jutro kukam i isto pricam..da mi se bi naspavati hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nisam velika spavalica ali volim bar do 11h spavati  a ne mogu da spavam preko dana i stvarno sam izgubljena u vremenu i prostoru  petak pogotovo i onda dodje vikend umjesto da uzivam ja cjeli dan sa kreveta na stolicu sa stoilice na fotelju i samo mi se spava  A odlazem alarm svakim pet minuta tako 20 minuta 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nisam velika spavalica ali volim bar do 11h spavati   rece i ostade ziva 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi znai jos momka nisi nasla....inace ti ne bi vikend tesko padao 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aj dobro pre neki dan sam do 2h ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Idem veceras da ga nadjem 
|
|
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Jao sestre slatke..pa gde ste..bas sam vas se uzelela ljubi vas sestra Cana ufati me neka nostalgija..mora da je klimaks doso i na moja vrata
|
|
|
|
|
|
|
|