Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Feb 2026, 15:41

Autoru Poruka
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 15:21
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Meni još uvijek nije jasno zašto nisu vratili Antoniju Doru Pleško, ali to su bile neke čudne Željkove kalkulacije. Sjećam je se iz talent showa kad je bila djevojčica i kad je jednostavno rasturala. Mala je završila i na Broadwayu, ali eto, Željku nije bila dovoljno dobra.

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 15:22
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

A u Amela sam bila zaljubljena kad je išao onaj show. Kako se on s našim Rafom sprijateljio...slatki su bili!

I moram ti priznati da mi je The Voice bio bolji...puno kvalitetnijih vokala je u njemu bilo u odnosu na X-Factor.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 15:31
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Da, Doraaaa je odlicna...sjecam je se i ja od ranije, jos kad je klinka bila i rasturala je, bas je odlicna malecka..milion puta bolja od one Ive, i jso mi nije jasno kako je ona mala prosla....Ili mi ne cujemo kako treba, ili ima nesto sto ziri tj Zeljko trazi a mi ne znamo sta ;)

Neuporedivo je ovo sa The Voice-om...Vokali su u The Voice-u bili stariji i kvalitetniji....nije bilo djece....Ovdje je osim Massimove grupe sve mlado...16-20 godina je prosjek...Automatski je sve to drugacije .

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 15:40
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Ma da...Dora je bolja od Ive...ali ajde, Iva barem ima taj neki X-Factor...zrači nečim. Nego, ona Katarina (ili kako su je preimenovali u Nina) se svaki put izvlači na neku bolest. Euforiu je užasno izvela, a za promjenu nije bila bolesna. Uglavnom, mislim da će pobijediti onaj dvojac Tarik i Adnan, a mene uopće sad ne oduševljavaju nešto posebno.

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 15:48
Korisnikov avatar
*VIP*

Glasat ce BiH ...oni patrioti koji ce glasati za ''svoje'' :D

Ne vjerujem da ce njih dvojica pobijediti, ali sve je moguce...Meni se svidio onaj njihov nastup gdje su Stinga pjevali, ali sam ocekivala da i onaj drugi nesto zapjeva...ok mi je bitboX ali ne vidim smisao ako ce onaj stalno da bitbox-a na mikrofon a onaj drugi samo d apjeva...btw onaj mali sto pjeva ima jako lijep glas...ali hajde, bosanci su se zapalili i glasat ce ...to sigurno ;)

Mala Katarina je katastrofalna...i generalno mislim da je Zeljkova grupa osim Magdalene bezveze....imao je boljih kod izbora, ali eto..izabrao je ove dvije.
Ove ANDELINE su s razlogom ispale....veze s pjevanjem nemaju i bilo mi je drago sto je i publika to prepoznala...Jedino ih bilo lijepo vidjeti, iako su i za moj ukus previse jeftino izgledale ;)

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 15:55
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

E i ja mislim da su Anđeline pravedno ispale. Od ona dva muška boy banda kod Tončija bolji mi je onaj četveročlani. Crnogorski boy band mi nije baš nešto, ali možda je i do pjesme koju su pjevali, a koja je pomalo očajna.
Željko svakako ima najmanje jaku grupu i jedino se njemu nitko nije vratio. Baš bi bilo cool da se Antonija Dora vrati. :D
Kod Massima će biti žestoka konkurencija jer su Jelena i Amel predobri, a i Danijela je odličan vokal.

Moli...što kažeš na to da se Big Brother vraća? Mislim da sam vidjela i reklamu za Farmu. [13uh.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 16:05
Korisnikov avatar
*VIP*

Ne kazem nista Gigi...sav nam se program na tv-u svodi na reality show, ne znam sta bih ti rekla.
BB mozda i budem gledala...ovisi od kandidata..ali Farmu nikada nisam pratila, i nekako mi nije 'legla' pa ne vjerujem ni da cu sada gledati i interesirati se.
Voljela bih da u BB budu anonimusi....puno su mi drazi oni nego neke kvazi zvijezde sa posebnim tretmanima.

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 16:13
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Bit će anonimci u BB-u, a čini se i po prvi put u Farmi. I meni je BB uvijek bio draži od Farme, a najviše sam nekako voljela onaj prvi u kojem je Saša pobjedio.
Priča se da će nova sezona The Voicea ići već na jesen. Prijave su već počele i traju do 22.6. Uskoro će biti objavljeno tko su mentori u novoj sezoni. :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 16:19
Korisnikov avatar
*VIP*

E a vidjela sam i najavu za Zvjezdice u Hrvatskoj....za klince hehe
Kazem ti ja, cijeli tv program ce nam jos malo biti reality emisije

Cudi me da Ninu niko nije zvao za mentora....moguce da ce nju sada izabrati umjesto Indire.

Ali smo definitivno talentirano podrucje za pjevace...pjevamo ko slavuji :D

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: •KAFANA• *****  |  Poslato: 28 Maj 2015, 16:25
Korisnikov avatar
*VIP*

Gigi pozdravljam te i pisemo se ...uzivaj u ostatku dana :)

it's time to go [hello09khll.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu