| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vid nje .. ona se hvali a nista ne daje moreee dobaČi jedno pače podKitno ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nema...sve pojela sorry...cu drugi put jedan komad da posaljem aviJonom za tebe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ajme meni tko če da čeka drugi put more mala.. uvaliču ti toplo pivo samo da znas ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a citam i da je poplava u Novom Sadu i inace u Vojvodini jes njima zaebano..nema gdje voda da se sliva..,.brda ni za lijeka  ali ako nista drugo, nemaju probleme sa klizistima .. u svakom zlu neko dobro sta li nam je sa Megi, Laki, Triletom, Niki...i ostalim ravnicarima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: ajme meni tko če da čeka drugi put more mala.. uvaliču ti toplo pivo samo da znas ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif) to obicno muskarci rade kad zele da zenu brzo napiju i iskoriste je Iskra, sve mi se cini da se ja tebi svidzam 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jesi me provalila ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jes tebe tesko provaliti...ne povaliti..provaliti kazem da ne bude zabune  Iskra kada se planira putovanje preko oceana opet?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: a citam i da je poplava u Novom Sadu i inace u Vojvodini jes njima zaebano..nema gdje voda da se sliva..,.brda ni za lijeka  ali ako nista drugo, nemaju probleme sa klizistima .. u svakom zlu neko dobro sta li nam je sa Megi, Laki, Triletom, Niki...i ostalim ravnicarima Nadamo se da su dobro prosli, ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E sada je i kisa pocela da pada... Na poslu svi pricaju engleski...dosao generalni direktor i svi se ustrtarili hehe..kako se kaze ovo , kako se kaze ono, jel ispravno reci ovako ili onako hehe  A on nista ne prica...samo slusa, smjeska se i postavi tu i tamo koje pitanje...A mozes da biras hoces li s njim pricati na engleskom, njemackom ili spanjolskom ... a mi se zabavili oko srpskog, hrvatskog ili bosanskog...joj jesmo plitki u pm.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458