| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
opa Iskric....pa gdje si ti ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) dobar i tebi dan..sta ima, sta nema?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ako ti kazem da nista pametno nema, hahahah sve će ti biti jasno Kod tebe ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ima svega....nije da nema ali eno kaze mi horoskop ''nemojte pricati vise nego sto je potrebno. ''  ne zna horoskop da meni to najteze pada Ima li kise kod vas Iskra...citam jutros da je tamo negdje u nekom mjestu Golubac ( nisam sigurna ) neki led padao i gledam slike...jbt kao sante leda i jos i kisa...Gdje je to i kako je kod vas?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
vreme je .. pa ja ne znam sta da kazem u subotu ujutru negde oko pola 6 je tako pocelo da grmi i da pljusti da je mnoge podsetilo na vreme bombardovanja onda je upekla zvezda oko 10 prepodne, sto je meni odgovaralo jer sam isla na groblje.. celo popdne je kuvalo, da sam stvarno mislila da ce da bude neko nevreme od juce je pad temperature i pljuskovi malo.. malo sve u svemu pihhhhhhhhh ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
sad citam.. auuuu ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesi vidjela....meni te slike izgledaju apokalisticno. Ovdje je subota bila divna...ali juce je sto puta zapadalo, usijalo,razvedrilo se, natmurilo se....znaci piskit cu kakit cu vrijeme 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
znači u istom smo sosu sto se vremena tiče e ebeš ga trudim se da ne razmisljam o tome jer na to ne mogu da utičem ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bas tako. Cak mi ni ne utice na raspolozenje, moram priznati....jedino mi zao prozora koje sam oprala nedavno...ali sada spustam roletne...hehe, i za to lijek postoji  Danas ne pada i sada je vani onako...ni tamo ni vamo..nije hladno, ja sma u kratkim rukavima..ali nema sunca.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma pametna sam ja ko pčelica.. msm sto se prozora tiče posto odlazem to pranje vec malo poduze ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma ja sma odgadjala i odgadjala...i jednostavno se vise nije moglo odgadjati....Nemam na svim prozorima zavjese...pa onda je to odmah drugacija situacija  Kakvu sam pitu ispod saca brcnula prije sat vremena....auuuuu i nije me stid , i ne grize me savjest...potrosit cemo je veceras na treningu ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|