_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Evo da nastavimo u sličnom tonu...Celzijus se savija na sve strane te pokazuje i što smije i što ne bi smjela. I da...nisu ni klape što su nekad bile! I plus: Ova me pjesma na momente podsjeća na čuvenu pjesmu Nadalina!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ta Casova je učesnica Parova i bivša trebica mnogih fudbalera... Evo i jedna lijepa pjesma od mene...volim kako Cukrov pjeva...on mi je bio favorit,pored Vukašina,naravno...
Hej Senka! Kako si? Veseliš li se vikendu pred nama?
E vidiš Senka...i meni su Vuki i Cuki bili favoriti plus još Bebićka.
I baš volim ovu Vukašinovu...
Evo bolesno...ali to sam već više od mjesec dana, tako da to i nije neka novost. Kako si ti? Kako tvoji Amerikanci?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 105 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu