| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Dan mene iskoristi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
moram sad detaljno lukasove pjesme preslušat,iztgleda da mi leze ima dosta laganica,eto vidiš i ja od tebe da nekaj naučim....hahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt mozemo komentarisati parove bas pratim sve Favoriti su mi Jelena Golubovic i Ruzica 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: moram sad detaljno lukasove pjesme preslušat,iztgleda da mi leze ima dosta laganica,eto vidiš i ja od tebe da nekaj naučim....hahaha Ti to ozbiljno Pitt ili zezas?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
mislim ono,ok cura je jako bahata,ali ipak takve stvari izjavljivat i to potvrditi,pa to je suludo,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
ne zezam,ja samo volim lagane ljubavne pjesme,a on to pjeva ito odlično,i kazem,sad cu mu sve pjesme preslusat i snimiti,tako kad radim slušam.,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Meni je odvratna jer ima jezicinu i samo melje melje melje retko kad se i smeje isfolirana , druge osudjuje a to za sta ih osusdjuje to ona radi. I spominje da joj je mama bolesna pa tamo place to me nervira,jer sta ima to da spominje uopste Niko je nije terao da ulazi u parove a vala ni muka je nije naterala bar kaze da za noc zaradu 1200e pa to je sto mojih plata kod Kineza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
što se tiče parova ja ne gledam na nacin favorita,nego zanimljivosti i gluposti,,hahaha tako da su mi svi interesantni,a naravno najvise Zmajcek,Ruzica,gasttozz.onaj lijepo svira...itd
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Meni je odvratna jer ima jezicinu i samo melje melje melje retko kad se i smeje isfolirana , druge osudjuje a to za sta ih osusdjuje to ona radi. I spominje da joj je mama bolesna pa tamo place to me nervira,jer sta ima to da spominje uopste Niko je nije terao da ulazi u parove a vala ni muka je nije naterala bar kaze da za noc zaradu 1200e pa to je sto mojih plata kod Kineza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma naravno,on je bez pardona i sve daje za novac i uspjeh,i na tom putu ne preza ni od cega,pa ni od onakve izjave,radi koje je izbačena,ali nazalost ima dosta pristalica kao takva...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: što se tiče parova ja ne gledam na nacin favorita,nego zanimljivosti i gluposti,,hahaha tako da su mi svi interesantni,a naravno najvise Zmajcek,Ruzica,gasttozz.onaj lijepo svira...itd sta vidis u Zmaju interesantno ??? Odvratan covjek glumac jedino eto sto zna istoriju al sta vredi to znati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|