Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 13 Jul 2025, 16:40

Autoru Poruka
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Maj 2015, 16:38
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Ma jok bre Molenče, neće Šiptari Veliku Albaniju, no Srbi Veliku Srbiju [zenskismeh.gif]
Sada pokojni general Života Panić sa kojim sam imala čast da radim, mi je te davne '99-te rekao slledeće;
"Vuki, ovo je bombardovanje i ovo znaš šta je, tek nas sve čeka borba kad ovo prođe. Kosovo i Metohija će postati Šiptarski i Velika Albanija će biti stvarnost, koliko god da ne želimo".
No i on je Srbin pa ovo ide pod onu ''jesmo vam rekli''...
Pitam se sad, jel ima nešto što bi ja ko Srpkinja mogla da kažem mimo koristi Šiptara a da to bude prihvaćeno, samo iz jednog npr razloga, eto oduzeli su nam 15% teritorije i to na pravdi Boga
ili to što su pokupovali svu zemlju oko i u Tetovu kao u i Kumanovu (za ovo pitaj te svoje prijatelje Skopljance trebali bi to da znaju, to je podatak još s početka '90-tih da ne bude kako ja Srpkinja širim dezimformacije)xmmm čini mi se da ne mogu, žigosana ko Srpkinja rođenjem

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Maj 2015, 16:51
Korisnikov avatar
Moderator chata

Molena je napisao:
I misljenja sam da taj TERORIZAM nema ni nacionalnost ni vjeroispovijest niti boju koze. Niko nije postedjen, pa ni musliman ni srbin ni hrvat u BiH konkretno.
Ono sto se desilo u Zvorniku....u stanici je u tom trenutku bilo i kolega muslimana....najavljeni su novi napadi po BiH, dizu se tenzije, ljudi su svakako u strahu...pocinju kladionice gdje ce biti sljedeci napad, ko je na udaru....Spominje se nas veliki trzni centar u Mostaru u kojem radi a i u kojem kupuju svi ljudi...svih nacija, vjera a i boja koze....Svaki normalan musliman ( a ima ih u ovoj drzavi dosta ) ne zeli ove bolesne umove u nasoj drzavi, niko ih ne podrzava...
Citajuci portale i komentare covjek bi mozda i drugacije zakljucio, ali davno sam se uvjerila da su pisači tih komentara takodjer placeni da pisu sranja...i obicno ta sranja pisu oni koji zive daleko van granica ove drzave...Oni koji zive u njoj ne zele te teroriste i bradate idiote u ovoj zemlji.

Sad moram ici...nastavit cemo ;)
Samo bez velikog stresa..svakako nas niko nista nece pitati.

Što bi se stresirala, pa pišem ono što mislim i osećam.
TERORAIZAM je sada Novokovanica za sve, ko što i napisah već, Novi svetski poredak iliti Nova svetska civilizacija potlačena pod glavnim svetskim bajom USA
Pisah onu noć o onom jadnom čiveku, za koga pre svega mislim da je bolestan pa tek onda da je pripadnik neke nacije il vere, to kod nas, opet mislim,
da nema veze ni sa čim, no samo i isključivo mentalnim traumama koje svi vučemo iz tix '90tih.
Mogu mimsliti kako se panika i pogrešan marketing sada vodi, i koliko je ta šibica već sama od sebe zapaljena i samo čeka da plane.
Zam šta su ti botovi/trolovi koji su plaćeni da pišu po net-u i pale ljude na gluposti, sve se može i sve si s druge strane ekrana (samo si najmanje čovek)
i u sigurnosti soje sobe i udobne fotelje.
Niko iole zdrav u mozak ne želi pokolj u svojoj avliji.

Svakako će morati jednom da nas pitaju pa makar i za 100 god ako Planeta Zemlja bude postojala [zenskismeh.gif]
[hello09khll.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Maj 2015, 22:03
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Uh...sinoć,kad sam se vrnula u civilizaciju,namjerno nisam napisala ništa o tim dešavanjima u Makedoniji...ostavila sam to za danas,al'...nedostatak vremena... [shakinghead.gif]
I sad čitam šta ste vi pisale...i uporedo slušam emisiju Pošteno,Duške Jurišić,na Federalnoj...i sve mi se smučilo...i nešto mi se ne da pisati...
Elem...ono u Makedoniji...déjà vu...ništa od onog nije novo...sve je to stari,već isprobani scenarij...prvo ćemo kao malo da protestvujemo,pa onda kreću teroristički napadi...prvo na periferiji,ovom slučaju Kumanovo...pa će da kažu kako vlast oblači jadne Albance u terorističke uniforme,a oni su samo civili...
Jadnici,smještaju im...prvo Srbi,a sada i Makedonci...
A pokušavali su i u CG...
Uostalom,vrijeme će pokazati da je glavni cilj 'velika albanija'...:)
I da ne zaboravim,jako mi je žao poginulih policajaca.
Terorista nije nimalo.

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Maj 2015, 22:50
Korisnikov avatar
Moderator chata

ма од кад је УЧК Терористичке ццц [shakinghead.gif]
зар се они неборе за своју Велику Албанију
е ту већ тероризма нема а и што би га и било сад
када није за Косово и Метохију [boredsmiley.gif]

САД се опасно играју Адолфа [boredsmiley.gif]

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 11 Maj 2015, 23:01
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pa UČK su teroristi...nego šta su drugo...:?

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 12 Maj 2015, 14:32
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Вучица je napisao:
Ma jok bre Molenče, neće Šiptari Veliku Albaniju, no Srbi Veliku Srbiju [zenskismeh.gif]
Sada pokojni general Života Panić sa kojim sam imala čast da radim, mi je te davne '99-te rekao slledeće;
"Vuki, ovo je bombardovanje i ovo znaš šta je, tek nas sve čeka borba kad ovo prođe. Kosovo i Metohija će postati Šiptarski i Velika Albanija će biti stvarnost, koliko god da ne želimo".
No i on je Srbin pa ovo ide pod onu ''jesmo vam rekli''...
Pitam se sad, jel ima nešto što bi ja ko Srpkinja mogla da kažem mimo koristi Šiptara a da to bude prihvaćeno, samo iz jednog npr razloga, eto oduzeli su nam 15% teritorije i to na pravdi Boga
ili to što su pokupovali svu zemlju oko i u Tetovu kao u i Kumanovu (za ovo pitaj te svoje prijatelje Skopljance trebali bi to da znaju, to je podatak još s početka '90-tih da ne bude kako ja Srpkinja širim dezimformacije)xmmm čini mi se da ne mogu, žigosana ko Srpkinja rođenjem

O oduzimanju teritorija ili pokusajima oduzimanja bi se moglo pricati satima i danima...ali to je vec neka druga tema.
Ali ne svidja mi se inace ovakav nacin komunikacije pa cu ovdje stati...cim vidim puno cinizma, cim vidim da neko pravi zrtvu od ''sebe'' gubim svaku volju za daljom komunikacijom na ovu temu.
Nek si ti meni ziva i zdrava i ponosna Srpkinja....tako i treba.
Mene su od rodjena roditelji pokusavali zigosati kao dobrog covjeka , pa tek onda sve ostalo....A naucili su me da tako i ljude promatram i definiram.

Evo jedan jako zanimljiv tekst....

Naslov mu glasi '' J E B O VAS NACIONALIZAM' ''

https://dzimy24bre.wordpress.com/2015/0 ... ionalizam/

I jos bolje..ispod clanka ima jedan jos bolji komentar kojeg bas kao da sam ja pisala...a nisam zivota mi mog :D

''Ovo je poslednji put da cu da odgovorim na komentar ovakvog tipa.Kazes da se tokom 99 te ne secas ni jednog Albanca koji je imao razumevanja za „nas“? Da li si se 99-te druzio sa Albancima pa nisi primetio da iko od njih ima razumevanja ili..?Na osnovu cega si ti zakljucio da ni jedan Albanac nije imao razmevanja?Da bi to zakljucio morao bi svakako da poznajes sve Albance.

Druga stvar je u tome sto ti imas nesto ocigledno protiv civila koji beze i spasavaju goli zivot,bilo oni Albanci ili Makedonci..Rat nisu izazvala ova uplakana deca vec politicari koji su se obogatili krvlju nasih i njihovih roditelja.Ako si vec nacionalista ti slobodno mrzi Tacija,njegove saradnike,UCK,to ti se daje za pravo ali nikako da ti,i ljudi slicni tebi, pozivaju na nasilje nad civilima.

Ako si kivan zbog Kosova,prelistaj literaturu i vidi kako su ti nasi „hrabri“ politicari,boreci se za Kosovo do poslednje kapi viskija, odnosili prema neduznima.Boleo ih je k***c.Vecina nasih,hrvatskih i bosnjackih politicara koji su izazvali rat se i danas medjusobno druze i posecuju.Vodje nasih navijaca i ostali koji se predstavljaju kao „Srbende“ i te kako trguju bas sa onim Albancima koji su vrsili zlocine nad Srbima.Zasto za rat 99te ne okrivis Seselja?Milosevica?Tomu Nikolica ili Vucica?Dacica?Vulina?Zasto za zlocine na Srbima ne okrivis Tacija ,Rugovu i njihove saradnike kao i UCK?Zasto za sranja iz devedesetih ne okrivljujes one koji su izazvali rat?Reci cu ti zasto jer su ti svi ljudi danas veoma jaki,ne moze da im se pridje.Iz ratova su izvlacili milione eura,svi oni zajedno.Postali su nedodirljivi i ne smes da im prigovoris.Zato ti,da bi iskalio bes,pozivas na nasilje nad civilima,decom,starcima,zenama…jer njih mozes da povredis,bespomocni su.

Reci cu ti jednu istinu koju ces tesko da prihvatis.Poznajem nekoliko Albanaca,Hrvata,Bosnjaka,Turaka,Madjara,Amerikanaca,Rusa,par Nemaca…Znas li u cemu je razlika izmedju „nas“ i „njih“ ? U jeziku.To je jedina razlika.
Miloseviceva retardirana ideologija nas je ucila da su „oni“ drugaciji od „nas“ dok su biologija i medicina tvrdile suprotono.Miloseviceva retardirana ideologija, kojom si zadojen, nas uci da nas svi Hrvati mrze,bas kao i Albanci,Bosnjaci,Amerikanci,a Rusi nas obozavaju.DNK kaze da gresis.DNK kaze da smo svi jednaki,sebi svojstveni ali ipak unikatni,svako na svoj nacin.Postoji samo dve grupe ljudi,dobri i losi…Ako si los covek,ni jedna vera,nacija, boja koze, ti ne moze pomoci niti da te opravda,a ako si dobar covek zar je uopste bitno koje si vere ili nacije?

Vise ne odgovaram na slicne komentare jer su bez ikakve logike i smisla i kao takvi nisu vredni paznje ni moje niti bilo cije… ''

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 12 Maj 2015, 20:55
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Nadam se da će Makedonija biti snažna,i da će poučena srpskim iskustvom,spriječiti kosovski scenario.

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 12 Maj 2015, 22:46
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Nacionalizam je ništa drugo doli opijum za mase. Medij kojim politika tisućljećima vrlo spretno manipulira nama, šakom jada, razdvajajući nas, dijeleći nas,
a sve u svrhu one stare "podijeli pa vladaj -divide et impera". I nejasno je kako nanovo i nanovo masa biva opijena i nikad joj dosta tog opijuma,
diler očito daje dobru robu koja i ponekog intelektualca zadivi.

Pa se tako onda (rijetki će ovo priznati!) umjetno stvara jedna opća percepcija da smo kolektivno, i to zamisli jebote, samim rođenjem, bolji od nekoga,
od nekog tamo mrskog Šiptara, Makedonca, Ukrajinca, Rumunja i najmržeg Srbina, a vjerojatno taj neki mrski Šiptar i još mrži Srbin misli da je bolji od nekog tamo najmržeg i najogavnijeg Mene.

A ustvari je tužno koliko je taj nacionalizam, u cijelom našem kratkom, i u većini slučajeva, trivijalnom postojanju, zapravo, jedna nevažna stavka i gubitak vremena
i vjerojatno ne spada ni u 1000 glavnih odrednica nekoga kao jedinke, 999 smo mi stvari prije negoli žigosani Hrvat, Srbin ili Šiptar.

A to da je netko žigosan nacionalnom pripadnošću pri samom rođenju, to svakako. Ja sam sav u žigovima sa natpisom H, i to od rođenja. Žigosala me babica u rodilištu,
sa onim užarenim žezlom me opizdila posred čelenke, ko Voldemort Harry Pottera, samo... moj Voldemort je bila babica...

Da su me prije 29 godina, roditelji kojim slučajem uzeli iz nekog ubogog sirotišta, u nekoj tamo dalekoj i mrskoj Albaniji, i cijeli život mi govorili kako sam njihovo dijete,
čistokrvni, punokrvni, rasni Hrvat, odgojen i živio u Hrvatskoj, znaš kad bih sam od sebe shvatio da sam ustvari uveženi Albanac, unatoč svim žigovima.... nikad, pa ni tad.
Toliko o žigosanju i značaju istog.

Meni se po svemu sudeći, iz viđenog, čini da smo mi prije, po onoj Darwinovoj, žigosani majmuni ili pak stoka krupnog zuba, kojoj pridjev "žigosan", priznat ćete, ipak bolje pristaje.

[cheers1.gif]

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Maj 2015, 00:09
Korisnikov avatar
Moderator chata

Ако се од мене очекује неки одговор у сличном маниру, нећу га написати, јер сам пре свега васпитана да будем човек.
Ал следеће наравно да хоћу:
националист (фр.nationaliste), латиницом: nacionalist- народњак, родољуб, патриота; пл. народњаци, родољуби, присталице политичких струја и странака које поглавито воде рачуна о интересима своје земље и свога народа и раде за интересе своје земље и свога народа.
Ако се за ове две године нисмо разумели која сам враста националисте, ево да стручно објасним, да не дође до забуне ил замене теза, ил далеко било неразумевања а и ко сам да спорим једном Дучићу да је тај његов националиста смешан а овај новокомпоновани онај прави.
Ето шта лош ПР уради за једну реч, тотално бзв

Vrh
Iskra
Post  Tema posta: Re: Komentiranje aktualnosti  |  Poslato: 13 Maj 2015, 12:22
Korisnikov avatar
kure nane moj milane

Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17

ajme meni.. dokle vise ja srbin ja hrvat ja vanzemaljac [krstise.gif]

Slika

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu