| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kad sve uzmem u obzir dobro je ti kako si
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
isto tako..kad sve saberem i oduzmem, vise dobro nego lose  razmisljala sam neki dan kako bi bilo dobro kad ne radis nista da ni o cemu ne razmisljas..ali bas ono ni o cemu nekad kontas e super, nemam vise sta da radim...sada opusteno i onda te neka razmisljanja smore...fijuuuu  krenulo je Iskra...przi li przi a i cvrčke sam cula hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
hahahhaha pa znas kako to ide sto manje radis to vise ti se motak zaposli sa razmisljanjem a to onda bude sto bi Cas rekao fiju fiju divota tu onda kod tebe ocu i ja
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
добар вам овај предиван дан девојке
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hajde Iskra...rekli bi mi ovdje BUJRUM sestro draga..dobro si dosla  samo ne razmisljaj previse...najbolje su one odluke koje se donesu u trenu nekad se i pogrijesi, ali pogrijesi se i kad se puno razsmilja ono, kada podjes vagati, pa premisljati pa misliti...obicno covjek odustane od svega. Vuki...dobar danko i tebi ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i tebi Vuki Mo, pa valjda znas da ja to u sekundi odlucim kad sam tako mogla preko okeana .. valjda mogu i kod tebe jel tako tako je ![[dancing2.gif] [dancing2.gif]](./images/smilies/dancing2.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Tako je!!! Samo mi javi kad krenes da rucak napravim....dosta mi vremena. Ako ces autom treba ti nekih 7 sati....brate i pitu mogu da nasukam 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Mo.. bez pite neču da razgovaram i naravno ladno pivce ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pivce je uvijek u frizideru...s tim nema sale,..obavezno 'ladno jer nikad se ne zna kad ce kakva pivopija da mi bane 
|
|
|
|
|
|
|
|