Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je napisao: E bas to...pitam se,sta li se to moze desiti u glavi da odlucis ubiti sebe, a ne sebe i jos 149 ljudi...ne kontam.Jos gledas price o njemu i sve ispade normalan bio, prosao te svakojake skole, obuke, svakakve psiho i ostale testove, ma nikakve naznake....i odjednom neki klik u glavi...ili nije odjednom, ko to zna.
Nije da vise necu putovati avionom, ali cini mi se da se prvi put ono pitam u glavi!?...a sta ako, grrrrrrrrrrrrrr. Ruzan je osjecaj s takvim osjecajem ulaziti u bilo sta a kamoli u avion. Nemojte me plasiti ja treba prvi put u zivotu da putujem avionom  (((( i vec se plasim.... mozda mi bude prvi i poslednji put ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Nemoj da se plasis. Uzivaj u letu. Mogucnost da avion padne skoro da ne postoji. Mozda bude turbulentnih zona ali to ti je kao rupe na putu. Ja sam leteo avionom dvadeset puta, isao i preko okeana i nikada se nisam plasio. Poslednji put sam leteo u Egipat i tu sam se naplasio i to sasvim bez razloga. Sada imam ogroman strah od aviona bez nekog konkretnog razloga. Kada sam pricao sa jednom devojkom psihologom, rekla mi je da se plasim stvari i situacija nad kojima nemam kontrolu. U pravu je ali ja se i dalje plasim. Znam da je to glupo i da nema razloga ali se plasim.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Salim se, ne plasim se ja avionskog leta iako se nikad nisam vozila mozda se i plasim,ali nisam svesna jer mozda taj strah prekriva jedan pre da necu pronaci taj let ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: 1.Kada sam pricao sa jednom devojkom psihologom, rekla mi je da se plasim stvari i situacija nad kojima nemam kontrolu. 2.U pravu je ali ja se i dalje plasim. 3.Znam da je to glupo i da nema razloga ali se plasim. hahahahah...meni je ovo smijesno  kakve tri recenice...kao sastav u osnovnoj skoli sa temom, 'cega se plasite' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Daaa Molena skontaj ima Uvod razrada i zakljucak Samo bnije stavio prst da malo uvuce prvu recenicu 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahaha  pogresna tema...to ide na temu ''utisak dana'' ali mozemo i da komentiramo tu aktualnost ako hoces kako lijepoooo Pitt...pa nista ljepse ako te ljubav pogodila u proljece
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
jasta more ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Što se ovo, ljudi moji, događa u Makedoniji? ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi, nista od onoga kako mediji plasiraju i pisu. Politika i politicari....prepali se za svoje guzice, vec dugo su na vlasti, puno se kralo, lagalo, skrivalo..i sada kada je narod poceo da protestuje,kada im je doslo do guse, odjednom neredi u drzavi. Skriva se prava istina. Msm smijesni su mi naslovi u medijima tipa ''Rat u Makedoniji''...kakav rat!?, pa protesti i neredi su svugdje po svijetu...eno nedavno su bili neki veci protesti u Americi, mrtvih i policajaca i prosvjednika je bilo...u Velikoj Britaniji su bili prosvjedi za vikend..ima takodjer povrijedjenih i policajaca i protestanata..pa niko nije nigdje napisao RAT. Neko pokusava u Makedoniji da od ovih stvarnih problema izazove nacionalne probleme....ali Makedonija se ne da tako lako!!...Kod nas u BiH je to cak i moguce...mi smo bas podijenjeni na tri strane i uvijek i od svega moze da se izazove i plasira neki nacionalni sukob, a politicarima je to u interesu jer se tada narod nalozi i zaboravi njihove zajednicke propuste i grijehe i prevare....Jednostavno smo nacija koja je osjetljivija na nacionalno pitanje nego na socijalno... Cinjenica je opet s druge strane da smo pogodno tlo za te teroriste i teororisticke skupine....ali ovo u Makedoniji je krenulo totalno drugacije i iz totalno drugih razloga a neko je iskoristio cijelu situaciju i od svega bi da napravi etnicki i nacionalni sukob. Ja sam ovaj vikend razgovarala s nekim prijateljima dole....sve redom makedonci koji su mi razjasnili sve sto se desava. U suprotnom bih cak i povjerovala pricama iz medija , jer sta drugo....
|
|
|
|
|
|