| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
dobro jutro Iskra ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o Molence.. dobro sis e setila da dodžeš eve ti kofi ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Hvala jos nisam doruckovala, ali popit cu je pa nek ide zivot  Kako si ti, sta se radi?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
dobro sam Molenče, gomilu nekih obaveza opet, al lepo vreme pa sve lepse Ti, kako se provodi ovaj vikend.. da čujem OMA ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
E znas sta..ovaj vikend apsolutno nista ne radim....sve je sredjeno i oprano i mirise i prozori se cakle...proljece i lijepo vrijeme su docekani u sjaju...sada lagana uzivancija. Pregovara se da se ode do mora na kavicu i setnjicu na plazi...kostim se nosi, ali bez planiranog kupanja...to je ono, ako se desi i ako nas ponese  Ali sve ovisi ... jos uvijek su to smao price...Nije mi daleko pa se odluciti mozemo i u 5 minuta. A ti...sta ces ti ovaj vikend?..neki izletic ili imas poslova
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kako ti zavidim na moru i kafici oču i jaaaaaaaaa sutra bih trebala da provedem dan u prirodu i mogu ti reci da se bas radujem
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da da...plan mi je provesti dan negdje vani na lijepom vemenu da li ce to biti more ili moja 'ladna Neretva nije vazno  samo nek je u prirodi.... dopizdi kada si 5 dana vecinu vremena u zatvorenom i onda se vikend treba max iskoristiti a krenulo je lijepo vrijeme jel i kod vas vruce?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra ako postavim sliku na atributima, jel se moze obrisati ili je opcija 'edit' na toj temi zatvorena tj zakljucana!?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jeste Mo.. krenulo je lepo vreme i vala krajnje je vreme bilo da doje ebes ga zima pocela trajati 8 meseci 
|
|
|
|
|
|
|
|