| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ili si pala u nesvjest kad si vidjela kako sam ružan,,,hahahahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Jao Molena moja pogreska nisam ti dobro mail adresu napisao,sad sam poslao,ispričavam se,nije namjerno.Kad budes imala vremena porezi je te stavi na avatar moj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Di si Mojne kuronjo zmaju hahhahahahahaha...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ne mogu ti ja promjeniti avatar jao covjeka....kao da je od juce na forumu  poslat cu ti na pp...i objasniti ti kako sam da to uradis bas si smotan ali si zato lijep i imas nove zube hahahah 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A nemozes ti,ojbote,čuj nove zube,hahahhahahhaha,znači izgledaju tako dobro ko umjetni....pa to je dobro
|
|
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif) kuronjići moji ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
noćkica
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pitt umjetni nego sta....jos ces reci da su ti ono tvoji mlijecni zubi  ali sladak si....sto jes jes ako te nastavim gledati opet cu se zaljubiti...a taman sam se malo o'ladila  dobar dan ljudi moji dragi....  uzareno na gradskom asfaltu...u 8 sati je temperatura bila +21 znaci sada je najmanje +27 vise ni kafeza ne odgovara ujutro....doslo vrijeme za osvjezavajuce napitke
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako me matematika ne vara sutra je petak ako ima zaintersiranih za kupanje u moru....onoj slanoj jadranskoj vodi...moglo bi se u subotu otici provjeriti jel voda jos uvijek slana, popiti neko 'ladno pivo, pojesti sta fino, pa mozda i prkno skvasiti 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717