| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: i bas si perverznjakusa...samo se prodajes ovdje cuj nju hot pp asocira na erosa oooo, na sta li te tek onda asocira skajpisanje koje Pitt stalno pokusava da zakaze  bolje da ti nekažem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vjerovatno na neku fotelju  znam te pusko kad si pistolj bila hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: i bas si perverznjakusa...samo se prodajes ovdje cuj nju hot pp asocira na erosa oooo, na sta li te tek onda asocira skajpisanje koje Pitt stalno pokusava da zakaze  bolje da ti nekažem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) vjerovatno na neku fotelju  znam te pusko kad si pistolj bila hahahah pa sigurno nije ona njegova stolica ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i vrhunac ove price je pjesma koju ja slusam haha Elton John - Can You Feel The Love Tonight da nije smijesno bilo bi super 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: pa ja ne mislim da muski padaju na to...do mene je vjerovatno  biti svoja i to je to... uglavnom, misljenja sam da je zena ta koja odredjuje i smijer i nacin kako u reali tako i u virtuali hehe napast ce me svi muski koji ovo procitaju haha Naravno da je uvek žena ta koja odrerđuje sve, od slova do granice ili da prenesem od pogleda do dodira hihihi pa i po cenu da iako nije ista bude ista ko sve ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: i vrhunac ove price je pjesma koju ja slusam haha Elton John - Can You Feel The Love Tonight da nije smijesno bilo bi super  e tu sam te čekala ha osetiti energiju, dodir, strujanje... pa i onaj moj pomenuti eros ne možeš sa svakim... taj neko mora da je poseban, mora da ima onaj fosfor što pali šibicu... što fusiju prebacuje u fisiju jbga možeš kucati sa 1000 al samo sa jednim sigurna sam ima se taj puni doživljaj pa ako sa istim pišeš i o vremenu, globalnom zagrevanju, proizvodnji kravata u kini e to jesam doživela znači jedan, dosta je i ne treba više
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a znamo mi biti kokoske prave ali i to nam je sastavni dio zivotopisa uzmi ili ostavi  jos jedna cigareta i vrijeme je spavanje
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
al to nije onaj pomenuti hot da se razumemo niti mila, draga, cakana i ostalo hahahhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: i vrhunac ove price je pjesma koju ja slusam haha Elton John - Can You Feel The Love Tonight da nije smijesno bilo bi super  e tu sam te čekala ha osetiti energiju, dodir, strujanje... pa i onaj moj pomenuti eros ne možeš sa svakim... taj neko mora da je poseban, mora da ima onaj fosfor što pali šibicu... što fusiju prebacuje u fisiju jbga možeš kucati sa 1000 al samo sa jednim sigurna sam ima se taj puni doživljaj pa ako sa istim pišeš i o vremenu, globalnom zagrevanju, proizvodnji kravata u kini e to jesam doživela znači jedan, dosta je i ne treba više jedini problem u ovom recenom su ocekivanja ocekivanja su najveca prepreka da se bilo sta osjeti kako treba a to nas zene ebucka puno vise nego muskarce...jbg ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki pretjerala sam....jedan je sat. S obzirom da ustajem u 8..taman  idem na spavanac....pisemo se bilo je ugodno cakulati ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) ... lijepe snove ti zelim.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: jedini problem u ovom recenom su ocekivanja ocekivanja su najveca prepreka da se bilo sta osjeti kako treba a to nas zene ebucka puno vise nego muskarce...jbg ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) ne taj gore opisani mogao je da napiše i dobar dan ili cvicangle pa da bude zemljjotres od energija svih vrsta očekivanja su bila samo s njegove strane tj predpostavke kasno je shvatio sa kim je pisao sad znam da me sanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|