| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa na koga je on ljubomoran?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: meni doktori inace ne nedostaju ... ne znam sto bi ovaj bio drugaciji ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ovaj Dotore je uvek bio posve drugojačiji od svi aj sad ne ljubomoriši i ti ne nedostaje mi na taj tvoj bezobraznički način ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: pa na koga je on ljubomoran? na sve aj razumem na ove što su ovde al na one što ih nema na forumu to mi je tek zagonetka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a mora malo da ljubomorise to malo je slatko a i treba da ti godi, kaj ne  ma Doktor je mmm...pojela bi ga za dorucak da nadokandim ove proteine sto mi nedostaju on mi bas onako proteinski sladak 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a niej to ostavio deckic samo se igra  i btw...ko je taj tvoj deckic ?  sto nas izbjegava u kafani cega se boji, aaaa !? sumnjivo je to meni sve
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
inače mi baš Aleksej nedostaje i to onako baš čudno i nenormalno u stvari ne nedostaje mi on već njegovi tekstovi ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i meni Aleksej nedostaje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
nemam pojma ko je a msm da ne zna ni on pitala sam ga već par puta što izbegava ljude po forumu pa se kao nije naljutio a jeste kao ne može da stigne za svakim da turi post pa ko neće da se napreže i to i tako sve neke same kontradiktornosti ne volim te maskirane ljude koji se i od sebe kriju al mu je gooza na afatarku za medalju asocira me na Olega mukicu joooj
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: i meni Aleksej nedostaje ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) piše za medalju i to olimpijsku
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuu jbt Vuki koliko si trepcete ja sam mislila da je to gotova stvar, hahaha da si ti vec vidjela tu famoznu guzu kad vidi ti to jos uvijek samo na avataru 
|
|
|
|
|
|
|
|