| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
mora da su mu se pristi ukočili ili ih je neko porazbijao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
u svakom slucaju zauzete mu ruke  neko bi svasta pomislio sreca pa smo nas dvije fine tu, pa ne mislimo nista ruzno i bezobrazno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ma znamo da on vole da pravi senviče u ovo doba noći ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja nista ne znam ali ima ona stara narodna ''Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju'' valjda ce se saznati od cega je bio sendvic hmmm ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a primjetila sam inace da se njih dvojica jako vole Pitt i Cas su ti kao nekad Trile i Picard hahahaha...e sad sam i sebe uspjela nasmijati 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ne znam vas od pre al su se sinoćke pomirili tečO i tetinče mu zato mene dečkić ostaveo ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
auuuuu pa bas mi je lijepo i drago sto su se pomirili to je jacina ljubavi...nikada nije kasno a sto tebe deckic radi toga ostavi m !?  bas je asshole  ( iako mu je slatka guza )
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kad smo kod Dotora baš mi nedostaje ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni doktori inace ne nedostaju ... ne znam sto bi ovaj bio drugaciji ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: a sto tebe deckic radi toga ostavi m !? bas je asshole ( iako mu je slatka guza ) ma tO mu je adut nema pojmeta kaki ma ljubomoran i on šta da ti reknem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|