Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
puuu upade mi slovo R fala vi Madisimo.. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
да ко Dona брез два н постанем мушко очас посо каква шизофренија а ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...da odem na koncert Sase Matica 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kako su tvoje zelje Megi slatke hehe prvo je bio Cecin koncert ako se ne varam..i na njemu si bila sad je Sasa Matic na repertoaru..i on ce se desiti ali Mario...onaj ko fol glumac, e on nece 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mario Casas Ta zelja bi se ostvarila samo ako bi dobila 7 na lotu Odem u Spaniju kazem,evo ti sve pare samo prosetaj sa mnom malo kroz Zmaj Jovinu a moze i Knez Mihajlovu da mi zavide sve zenske E daaa, posle zelje da odem na Cecin koncert bila sam triiiiii puta  a mozda i cetvrti .
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
da danaske ne visim na forum ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif) al toga neće biti
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
kucica na moru ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskra je napisao: kucica na moru ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ili bar vikendica na Fruskoj Gori:D
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: Iskra je napisao: kucica na moru ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Ili bar vikendica na Fruskoj Gori:D moze bate.. jes of kors ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) namestim onaj veliki bazen u dvoristu i bole me brigada ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Da plivam sa delfinima ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|