| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
sta ima Vuki...kako si veceras? prodjose praznici rada i bi neradno pravo hehe  , paradoks naseg vremena
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vala baš bejaše lepo a moglo je mmmmmmmmm no neću se žalim... to će sad Kežual(ko) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opet sam nesto propustila najavljuju nam ljetoo narednih dana temperature i do +30 u hladu..ne znam jel i za Bg tako neki se vec bune a nije ni pocelo, a toliko smo ga iscekivali sto se mene tice, cvrci su poceli da pjevaju i nemam nista protiv da ih nastavim slusati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
da, sutra kažu ovde +31
naravno da jesi hahah sad će on garant da gvirne pa će objasni
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kako ih Vucica doziva lukavo hehe vidis da nece niko s nama da se druzi  eo citala sam sta set na razmisljanjima pisali a i ovo u kafani, sad mi je jasnije ehehe...bilo je svega izgeda  samo mi Pitt nesto TIH ... hmm, cudno se nesto desava da se nije i on zaljubio..ili je korpu dobio
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
meni čudno što obojica priznadoše da ljubomorišu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da da sad su ljubomorni sto ti imas decka umjesto da se vesele tvom osmijehu na licu e, ko bi rekao iznenadio me Cas...nisam mislila da je on neko ko ljubomorise kad vidi vraga 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jel ti kažem popričekaj eve ga sad će se oglasi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Samo vas gledam  ne mogu sada da pisem ali sve cu kasnije procitati znaci pazite sta pisete 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahaha prizva ti njega Vucice 
|
|
|
|
|
|
|
|