|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E bas to...pitam se,sta li se to moze desiti u glavi da odlucis ubiti sebe, a ne sebe i jos 149 ljudi...ne kontam.Jos gledas price o njemu i sve ispade normalan bio, prosao te svakojake skole, obuke, svakakve psiho i ostale testove, ma nikakve naznake....i odjednom neki klik u glavi...ili nije odjednom, ko to zna.
Nije da vise necu putovati avionom, ali cini mi se da se prvi put ono pitam u glavi!?...a sta ako, grrrrrrrrrrrrrr. Ruzan je osjecaj s takvim osjecajem ulaziti u bilo sta a kamoli u avion.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A taj slučaj s avionom je isto sumnjiv...vidiš da se stručnjaci ne slažu oko svega. Ovaj jedan tvrdi da postoji neki kod kojim je pilot mogao otključati vrata i srediti ovoga. Tko zna što je tu zapravo bilo!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ja koliko znam ne postoji nikakav kod. Vrata se zatvaraju automatski i ne postoji sansa s vanjske strane da se udje u kabinu, da samo iz kabine moze da se otkljuca....ali ne mogu da tvrdim 100%. Znam da je poslije udara na twins tower doslo do promjene kod ulaska u pilot kabine, pa su i sva ta vrata promijenjena, upravo kako niko od putnika ne bi mogao uci u kabinu s vanjske strane osim ako ti pilot ne otvori. Evo citam sada da ce se opet pravila mijenjati te da onaj koji izlazi iz kabine mora imati zamjenu....to bi bila domacica ili neko drugi od stjuarda/esa. Te promjene odmah uvodi Canada, ali ocekuje se da ce i Europske kompanije promjeniti pristup.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Kako meni te 'ebene teorije zavjere idu ... tamo na neku stvar. Sve mora bit maksimalno zakuljičasto i komplicirano... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iako nam se u regiji, ali i u svijetu desavaju svakakve stvari, vijest koja je juce preplavila internet pa i televizijcke kuce je ta da Severina opet ljubi i da je zaljubljena preko usiju!!. Njen novi mladic je pazi sada ove kombinacije: beogradjanin mostarskih korijena he he....(mix Milana iz Srbije i Milana iz Hercegovine..onaj Milan koji joj je napravio sina Aleksandra i onaj Milan s kojim je snimila video na jahti ). Vijesti ne prestaju da bruje o toj senzaciji: prvo mladji je od nje ( pa sta), drugo opet beogradjanin...hmmm, ko je jednom probao tu mangupsku skolu, mora da zna da je svaki sljedeci bolji od prvog  Samo naprijed Seve...nema veze sto je mladji, super sto je beogradjanin, a necemo zanemariti ni mostarske korijene...kakav je to balans hehe. Salu na stranu, ja stvarno ne znam ko je taj lik...pisu da je neki bivsi golman, ne znam ni sto je bivsi s obzirom da je jos mlad i ima 28 godina, pisu i da je zigolo , ovakav onakav....Mogu da pisu sta hoce, ali on spava sa Severinom u istom krevetu. Sve je to meni super i ok....neka se ljudi vole.
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
nemam komentara...ne čutam, ne čujem i ne vidim ništa...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Tanguy je napisao: nemam komentara...ne čutam, ne čujem i ne vidim ništa... znači moj slučaj ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa da nastavimo sa Severinom...znaci ne samo da je u vezi, sada mediji pisu da ju je taj mladic i zaprosio i da su svatovi u septembru... Pa da...ona ima 43 godine, nece se zabavljati i hodati s njim godinama...ili/ili 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46144
|
Severina i Kebin sin...jbt,koja kombinacija... 
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Ili je Seve sasvim prsla ili je Kebin sin smekercina. Trece logicnog objasnjenja nema. Seve je puna kao brod jos joj onaj Milan placa rate kao kod Dafine u banci. Ostvarena je, ipak je ona bila mega zvezda. Znaci da se opasno primila na ovog Kebinog sina.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 46 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|