Autoru |
Poruka |
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
dan totalno sjeban...valja se vratiti mi u pečinu opet...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a odatle se nikad nije ni izaslo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
nisam čula za ovu TV al ništa novo za mene, bitno je da mi se sviđa TEMA no, nije loše pogledati i čuti "odbranu" Marića zašto su PAROVI baš takvi PAROVI... da, da, dobar utisak ove noći
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Protesti na ulicama Beograda. Kako kome padne na pamet, blokira centar grada. Profesori, poljoprivrednici, onda neki sto protestuju protiv "Beograda na vodi", pa onda sad neki anti protesti protiv ovih sto protestuju  Sa jedne strane ulice protestanti a sa druge strane oni sto podrzavaju Vladu i bune se protiv ovih sto protestuju  Fiju fiju 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Вучица je napisao: nisam čula za ovu TV al ništa novo za mene, bitno je da mi se sviđa TEMA no, nije loše pogledati i čuti "odbranu" Marića zašto su PAROVI baš takvi PAROVI... da, da, dobar utisak ove noći ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cuj pozvao Tasovca u parove Bas cu ovo kasnije morati pogledati  Najruznije ucesnice parova su mi Mimi ORO I Tijana Ajfon i ne mogu da vjerujem da one sebi daju za pravo da komentarisu fizickiizgled drugiiih,place mi seeeee Odvratne su!!!! Kbteee zivot , sve one imaju oko dvadeset koju god, a izgledaju starije a jezik im se vuce do poda i misle da su najpametnije
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cuj pozvao Tasovca u parove Bas cu ovo kasnije morati pogledati  Najruznije ucesnice parova su mi Mimi ORO I Tijana Ajfon i ne mogu da vjerujem da one sebi daju za pravo da komentarisu fizickiizgled drugiiih,place mi seeeee Odvratne su!!!! Kbteee zivot , sve one imaju oko dvadeset koju god, a izgledaju starije a jezik im se vuce do poda i misle da su najpametnije fora je ako im izistinski uvedu profu iz bontona e to ću gledati pa makar mi rikno tv ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Užasne, užasne fotke s prvog maja... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
odem u shoping cipele da kupim, i vratim se sa svacim necim osim sa cipelama ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|