| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
doci ce doci i do vas gdje god ti na zapadu bio obicno vam sr*** i dolaze sa juga 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
Molena je napisao: doci ce doci i do vas gdje god ti na zapadu bio obicno vam sr*** i dolaze sa juga  na sranja sam naviknut...normala su postala... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jeste danas je sve sto je sranje postalo normalno a normalno se gleda kao cudnovato i bezvezno..sranje otiso nam svijet u 3 pm a za sve je kriv zapad  ..pa ti vidi sta ces
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
oooooooooooooooooo ovaj dan ce da potraje ali upravo dobih karte za koncert, pa mi odmah ljepse nesto
gdje su svi ovi formasi, gdje li se skitaju po ovakvom vremenu
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
za oji koncert...?! ja sam nedvno bio i slušao ENIO MORICCONE-a...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Natali Dizdar...koncert je u kazalistu, lagano i opusteno. evooooooooooooo suncaaaaaaaaaaaaaaa sad ce i duga  auuu Enio je skladao muziku za vesterne...za saku dolara , dobar los zao...i jos mnoge druge filmove....on je poznat u filmskoj muzici nisam nikada slusala njegov koncert vjerujem da je dobro, iako nisam neki pobornik klasicne muzike
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: Natali Dizdar...koncert je u kazalistu, lagano i opusteno.
evooooooooooooo suncaaaaaaaaaaaaaaa sad ce i duga 
auuu Enio je skladao muziku za vesterne...za saku dolara , dobar los zao...i jos mnoge druge filmove....on je poznat u filmskoj muzici nisam nikada slusala njegov koncert vjerujem da je dobro, iako nisam neki pobornik klasicne muzike pa ja sam se oduševio iskreno...nisam ni ja prije išao na klasiku, ali kad sam ga čuo...druga dimenzija sasvim... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa bila sam na nekoliko tih koncerata klasike ima neku čar cijela ta atmosfera, ali ne vidim se pretjerano na takvim ''zabavama''...nisam taj tip mogu folirati..ali čemu 
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: pa bila sam na nekoliko tih koncerata klasike ima neku čar cijela ta atmosfera, ali ne vidim se pretjerano na takvim ''zabavama''...nisam taj tip mogu folirati..ali čemu :D ja idem na ono što uživam i volim... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) pravci me ne zanimaju...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a u cemu uzivas i na sta ides?koja je to muzika koju preferiras? hajde dobro...slusas sve vjerovatno, ali sta je broj jedan..u cemu najvise uzivas?
|
|
|
|
|
|
|
|