|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megi je napisao: Pitt zao mi j e,ali iako si mi rod ovog puta moram reci- NISTE UPRAVU! Gospođa draga,argumenti,gdje su Vam argumenti,hahahahaah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Evo ih Picard 3 Zex 2 Ameno 1 ......... Twilight 3 Laya 2 Koala 1  Mislim ko ne bi za ovo glasao lepa tetovaza i plocice fugovane GLE OVO PITT Ovaj je odlican jer zasmijava   Ipak je to Dzoni Dep  Neobican, zanimljiv i kreativan  Interesantan, pjeskovit axaxa  Lepa ruza
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi je napisao: Evo ih Picard 3 Zex 2 Ameno 1 ......... Twilight 3 Laya 2 Koala 1  Mislim ko ne bi za ovo glasao lepa tetovaza i plocice fugovane GLE OVO PITT Ovaj je odlican jer zasmijava   Ipak je to Dzoni Dep  Neobican, zanimljiv i kreativan  Interesantan, pjeskovit axaxa  Lepa ruza Hhahahaahahah,ma dobro de,to je tvoj izbor....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zex i ti biste se trebali zamjeniti avatara tebi da ide ovaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šenuo 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi je napisao: Zex i ti biste se trebali zamjeniti avatara tebi da ide ovaj ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) šenuo  Hahahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Rakel i drugi Rakel na forumu nema pocela je cesto da drema. Na forum kratko svrati, sigurno jer je momak izdaleka prati. Ili sef gleda, gde ona to sve po net-u seta  Plasi se smanjice joj platu, pa nece imati za net ratu. Forumasi je cekaju da baci rimu i sastavi jednu finu. Gde ce svakog spomenuti od glave do pete, a koga preskoci ima da najeb... Koga u pesmu stavi znaci da tome nista ne fali  Drugi pokusavaju rimu da pisu, ali imaju neki crveni i zeleni pa ih brisu. Neko rimu ne zna da pise, ali ipak dodje ostavi ovde post, pa kasnije bude gost! Kad Rakel udje , postovi ce da lete i svako ce samo rimu da metne. Zlobni majmun koji pravila zna pise prozu i poeziju sa palme, i kada jede banane. Brad Pitt sve pomno prati iako samo na svoj blog svrati. Njegova kucica je fina puna smeha i raznih cvetnih dolina. Bukete pravi i na pp salje jednoj dami. Da ,da zaljubio se Pitt A u koga? Samo cu reci da je zgodna Laya otisla u selo na jedno prelo. kazu da slusa Nedju, Maru i Lolu, Zareta i Gocija, dok sarmu uvija, njoj je to prava milina. Just preslicom vrti dok enter stiska, i gleda ko to na forum virka  Twiligiht Kraljica majka po forumu seta kazu mnogi da je bas teska. Ko se za njen ogrtac uhvati, ima da ga stavi na stub srama, pa makar i kasnije da bude galama
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Megi je napisao: Rakel i drugi Rakel na forumu nema pocela je cesto da drema. Na forum kratko svrati, sigurno jer je momak izdaleka prati. Ili sef gleda, gde ona to sve po net-u seta  Plasi se smanjice joj platu, pa nece imati za net ratu. Forumasi je cekaju da baci rimu i sastavi jednu finu. Gde ce svakog spomenuti od glave do pete, a koga preskoci ima da najeb... Koga u pesmu stavi znaci da tome nista ne fali  Drugi pokusavaju rimu da pisu, ali imaju neki crveni i zeleni pa ih brisu. Neko rimu ne zna da pise, ali ipak dodje ostavi ovde post, pa kasnije bude gost! Kad Rakel udje , postovi ce da lete i svako ce samo rimu da metne. Zlobni majmun koji pravila zna pise prozu i poeziju sa palme, i kada jede banane. Brad Pitt sve pomno prati iako samo na svoj blog svrati. Njegova kucica je fina puna smeha i raznih cvetnih dolina. Bukete pravi i na pp salje jednoj dami. Da ,da zaljubio se Pitt A u koga? Samo cu reci da je zgodna Laya otisla u selo na jedno prelo. kazu da slusa Nedju, Maru i Lolu, Zareta i Gocija, dok sarmu uvija, njoj je to prava milina. Just preslicom vrti dok enter stiska, i gleda ko to na forum virka  Twiligiht Kraljica majka po forumu seta kazu mnogi da je bas teska. Ko se za njen ogrtac uhvati, ima da ga stavi na stub srama, pa makar i kasnije da bude galama Hhhahahahahahah,bauhahaahhahaha,dobroooooo,samo da se jesam bogdo zaljubio ali nisam nazalost,barem zasad,a Mara & Lole hahahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
KAKO BITI ZAPAŽEN NA FORUMU -Nitko od nas,koji pohodimo bespuća Neta,pa tako i ovoga Foruma,nije doša tu da ne bude zapazen i istaknut,onaj koji kaze drugcije gorko laze,jer,u ljudskom je bicu urođeno da budu primjećeni na bilo koji način. -Nacini i modusi kako biti zamijećen su doista različiti i raznovrsni.Neki forumasi "skupljaju poene"tako da svakoga koji dođe tu pozdrave,napisu mu pokoju lijepu riječ...da bi na taj nacin dobili njihove simpatije,drugi se,opet,furaju na svoju mladost,kao da je to samo po sebi dovoljno,mada namam pojma kako nekom vjerovati kad kaze ima toliko i toliko godina,ja u te bajke ne vjerujem,vjerujem samo pravovaljanim,kao sto sam jednom rekao,dokumentima kao sto su osobna/licna karta,pasoš,krsni list...Jako bi se zacudili kad bi nakako mogli ga svakom od nas znamo stvarne godine,jaaaaakoooo! -Veliki broj nasih dičnih forumasa se hvali putovanjima po cuvenim svjetskim destinacijama,mada vecina njih nije bila u susjednom kvartu a kamo li u Barceloni,Mallorci,Azurnoj obali,na moru u Hrvatskoj,i tkoznasvegdjejoš,njih sam odmah prozreo,i jako je čudno da baš nitko nije postavio sliku s tog"putovanja"kad znamo da danas svaki mob ima foto-aparat,kameru...Prema tome to propada kao nacin isticanja. Metoda kako biti zapazen koja se cesto upotrebljava jeste "odlazak s Foruma zauvijek"!? -Kad bi se,recimo,neki,cesce naka,forumasica uvrijedila zbog neuzvrecene ljubavi,ona bi na sva zvona objevila da "ide zauvjek s chata,Foruma,Neta",onad bi sva sila forumasa pocela pisati,da ne ide,pa kud ce,pa kako je super a ta bi forumasica krišom nelogirana gledala sta pise i uživala u pažnji,ali cim bi se buka stisala,gle cuda,evo nase forumasice opet na Forum,kao da nista nije bilo!? -Razna natjecanja na Forumu poput Avatara mjeseca,Pjesme Sunca,i jos nekih,također sluze za biti viđen na Forumu,pa tako grupa udruzenih sama sebi udjeljuje bodove,kao zemlje bivse Juge na Eurosongu,onda taj koji"pobjedi"dobije slavu i paznju,te uživa(?!) Isto tako,sam primjetio da neke sudionice Foruma imaju negdje drugdje ljubav a ovdje su eto onako,da ubiju vrijeme,da se zezaju,i da slusaju muziku,hahHhhaha,jakooo dobroo! -Zapravo,ovdje je sve divno i krasno kao u Zemlji dmbeliji,Eldoradu,naša rodbina je prekrasna,od bake pa do male Sandre,imamo svi idealne poslove,nikada nismo bolesni,zenske su kao Angelina i Sharon zajedno,muskarci s pločicama(u kupaonici),jako smo vitki,zgodni bez celulita i pivskih trbuščića,ma bolje ne može!!! I takvi smo,ne zato sto smo zaista takvi,nego da bi bili zapazeni na Forumu,da nas gledaju drugacije,s ljubavlju i ushitom... -Ima jos nacina da se istakne ovdje,međutim,to je malko teži put,a taj je nešto napisati iz svoje tikve,pa ne mora biti bogznasto(kao ja sto pisem),napisati neki lijepi stih,odgovoriti na moj pp(hahHhah),realno dati ocjenu za avatar,i jos mnogo,mnogo,lijepoga...na srecu svih nas i takvih ima na ovom Forumu Bradpresto Bitistaknut ![[pozzz.gif] [pozzz.gif]](./images/smilies/pozzz.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Piit je napisao: KAKO BITI ZAPAŽEN NA FORUMU -Nitko od nas,koji pohodimo bespuća Neta,pa tako i ovoga Foruma,nije doša tu da ne bude zapazen i istaknut,onaj koji kaze drugcije gorko laze,jer,u ljudskom je bicu urođeno da budu primjećeni na bilo koji način. -Nacini i modusi kako biti zamijećen su doista različiti i raznovrsni.Neki forumasi "skupljaju poene"tako da svakoga koji dođe tu pozdrave,napisu mu pokoju lijepu riječ...da bi na taj nacin dobili njihove simpatije,drugi se,opet,furaju na svoju mladost,kao da je to samo po sebi dovoljno,mada namam pojma kako nekom vjerovati kad kaze ima toliko i toliko godina,ja u te bajke ne vjerujem,vjerujem samo pravovaljanim,kao sto sam jednom rekao,dokumentima kao sto su osobna/licna karta,pasoš,krsni list...Jako bi se zacudili kad bi nakako mogli ga svakom od nas znamo stvarne godine,jaaaaakoooo! -Veliki broj nasih dičnih forumasa se hvali putovanjima po cuvenim svjetskim destinacijama,mada vecina njih nije bila u susjednom kvartu a kamo li u Barceloni,Mallorci,Azurnoj obali,na moru u Hrvatskoj,i tkoznasvegdjejoš,njih sam odmah prozreo,i jako je čudno da baš nitko nije postavio sliku s tog"putovanja"kad znamo da danas svaki mob ima foto-aparat,kameru...Prema tome to propada kao nacin isticanja. Metoda kako biti zapazen koja se cesto upotrebljava jeste "odlazak s Foruma zauvijek"!? -Kad bi se,recimo,neki,cesce naka,forumasica uvrijedila zbog neuzvrecene ljubavi,ona bi na sva zvona objevila da "ide zauvjek s chata,Foruma,Neta",onad bi sva sila forumasa pocela pisati,da ne ide,pa kud ce,pa kako je super a ta bi forumasica krišom nelogirana gledala sta pise i uživala u pažnji,ali cim bi se buka stisala,gle cuda,evo nase forumasice opet na Forum,kao da nista nije bilo!? -Razna natjecanja na Forumu poput Avatara mjeseca,Pjesme Sunca,i jos nekih,također sluze za biti viđen na Forumu,pa tako grupa udruzenih sama sebi udjeljuje bodove,kao zemlje bivse Juge na Eurosongu,onda taj koji"pobjedi"dobije slavu i paznju,te uživa(?!) Isto tako,sam primjetio da neke sudionice Foruma imaju negdje drugdje ljubav a ovdje su eto onako,da ubiju vrijeme,da se zezaju,i da slusaju muziku,hahHhhaha,jakooo dobroo! -Zapravo,ovdje je sve divno i krasno kao u Zemlji dmbeliji,Eldoradu,naša rodbina je prekrasna,od bake pa do male Sandre,imamo svi idealne poslove,nikada nismo bolesni,zenske su kao Angelina i Sharon zajedno,muskarci s pločicama(u kupaonici),jako smo vitki,zgodni bez celulita i pivskih trbuščića,ma bolje ne može!!! I takvi smo,ne zato sto smo zaista takvi,nego da bi bili zapazeni na Forumu,da nas gledaju drugacije,s ljubavlju i ushitom... -Ima jos nacina da se istakne ovdje,međutim,to je malko teži put,a taj je nešto napisati iz svoje tikve,pa ne mora biti bogznasto(kao ja sto pisem),napisati neki lijepi stih,odgovoriti na moj pp(hahHhah),realno dati ocjenu za avatar,i jos mnogo,mnogo,lijepoga...na srecu svih nas i takvih ima na ovom Forumu Bradpresto Bitistaknut ![[pozzz.gif] [pozzz.gif]](./images/smilies/pozzz.gif) Ovim tekstom si se bas istakao i sad si veoma zapazen, u mojim ocima. Bio si neprimetan dok nisam ovo procitala ali sad vec imam drugaciju sliku o tebi. Pite pa ti si divan, prelepo pises, tvoji tekstovi napisani su tako reciti... ja ne znam sta reci na sve ovo, tvoje napisano, ali znam samo da daje lep dojam o tebi. Ja nemam sa cime da se pohvalim, kao neki sa putovanjima, jer kako zaglibi na netu ja vise ni Sunce ne vidim. Ne mogu se hvalit ni svojim izgledom jer sam ja starija zena a na meni sve visi, od cica do stomaka, a oko mene narandzina kora a ne celulit! Bas zato sto sam takva ja ni muza ne mogu naci a ljubav na netu o tome ni da nepricamo!! E jedino se nadje u ovom tvom tekstu u tome sto nekom novom kada dodje pozelim 'dobrodoslicu'. Drago mi je kada neko dodje nov, zelela bi da se oseca prijatno i dobrodosao a ne da se ustrucava, i ja sam bila negde nova pa znam kako je. Nas par se znamo sa nekih stranica i vec imamo pricu, par godina, imamo i nase interne sale.. znas nekima treba vremena da se uklope u sve to ... meni je trebalo vremena ihahajjj P.S. Ja bi ti odgovorila na pp ali mi nesaljes... ocigledno da ne mogu doci na red jer si ti ipak Bredpresto PittE samo da ti kazem jos ovo.. Juce je doso moj Andjeo.... tako da danas idem da se vidim sa tvojim drugom Hrkijem ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: Bradpresto Piit je napisao: KAKO BITI ZAPAŽEN NA FORUMU -Nitko od nas,koji pohodimo bespuća Neta,pa tako i ovoga Foruma,nije doša tu da ne bude zapazen i istaknut,onaj koji kaze drugcije gorko laze,jer,u ljudskom je bicu urođeno da budu primjećeni na bilo koji način. -Nacini i modusi kako biti zamijećen su doista različiti i raznovrsni.Neki forumasi "skupljaju poene"tako da svakoga koji dođe tu pozdrave,napisu mu pokoju lijepu riječ...da bi na taj nacin dobili njihove simpatije,drugi se,opet,furaju na svoju mladost,kao da je to samo po sebi dovoljno,mada namam pojma kako nekom vjerovati kad kaze ima toliko i toliko godina,ja u te bajke ne vjerujem,vjerujem samo pravovaljanim,kao sto sam jednom rekao,dokumentima kao sto su osobna/licna karta,pasoš,krsni list...Jako bi se zacudili kad bi nakako mogli ga svakom od nas znamo stvarne godine,jaaaaakoooo! -Veliki broj nasih dičnih forumasa se hvali putovanjima po cuvenim svjetskim destinacijama,mada vecina njih nije bila u susjednom kvartu a kamo li u Barceloni,Mallorci,Azurnoj obali,na moru u Hrvatskoj,i tkoznasvegdjejoš,njih sam odmah prozreo,i jako je čudno da baš nitko nije postavio sliku s tog"putovanja"kad znamo da danas svaki mob ima foto-aparat,kameru...Prema tome to propada kao nacin isticanja. Metoda kako biti zapazen koja se cesto upotrebljava jeste "odlazak s Foruma zauvijek"!? -Kad bi se,recimo,neki,cesce naka,forumasica uvrijedila zbog neuzvrecene ljubavi,ona bi na sva zvona objevila da "ide zauvjek s chata,Foruma,Neta",onad bi sva sila forumasa pocela pisati,da ne ide,pa kud ce,pa kako je super a ta bi forumasica krišom nelogirana gledala sta pise i uživala u pažnji,ali cim bi se buka stisala,gle cuda,evo nase forumasice opet na Forum,kao da nista nije bilo!? -Razna natjecanja na Forumu poput Avatara mjeseca,Pjesme Sunca,i jos nekih,također sluze za biti viđen na Forumu,pa tako grupa udruzenih sama sebi udjeljuje bodove,kao zemlje bivse Juge na Eurosongu,onda taj koji"pobjedi"dobije slavu i paznju,te uživa(?!) Isto tako,sam primjetio da neke sudionice Foruma imaju negdje drugdje ljubav a ovdje su eto onako,da ubiju vrijeme,da se zezaju,i da slusaju muziku,hahHhhaha,jakooo dobroo! -Zapravo,ovdje je sve divno i krasno kao u Zemlji dmbeliji,Eldoradu,naša rodbina je prekrasna,od bake pa do male Sandre,imamo svi idealne poslove,nikada nismo bolesni,zenske su kao Angelina i Sharon zajedno,muskarci s pločicama(u kupaonici),jako smo vitki,zgodni bez celulita i pivskih trbuščića,ma bolje ne može!!! I takvi smo,ne zato sto smo zaista takvi,nego da bi bili zapazeni na Forumu,da nas gledaju drugacije,s ljubavlju i ushitom... -Ima jos nacina da se istakne ovdje,međutim,to je malko teži put,a taj je nešto napisati iz svoje tikve,pa ne mora biti bogznasto(kao ja sto pisem),napisati neki lijepi stih,odgovoriti na moj pp(hahHhah),realno dati ocjenu za avatar,i jos mnogo,mnogo,lijepoga...na srecu svih nas i takvih ima na ovom Forumu Bradpresto Bitistaknut ![[pozzz.gif] [pozzz.gif]](./images/smilies/pozzz.gif) Ovim tekstom si se bas istakao i sad si veoma zapazen, u mojim ocima. Bio si neprimetan dok nisam ovo procitala ali sad vec imam drugaciju sliku o tebi. Pite pa ti si divan, prelepo pises, tvoji tekstovi napisani su tako reciti... ja ne znam sta reci na sve ovo, tvoje napisano, ali znam samo da daje lep dojam o tebi. Ja nemam sa cime da se pohvalim, kao neki sa putovanjima, jer kako zaglibi na netu ja vise ni Sunce ne vidim. Ne mogu se hvalit ni svojim izgledom jer sam ja starija zena a na meni sve visi, od cica do stomaka, a oko mene narandzina kora a ne celulit! Bas zato sto sam takva ja ni muza ne mogu naci a ljubav na netu o tome ni da nepricamo!! E jedino se nadje u ovom tvom tekstu u tome sto nekom novom kada dodje pozelim 'dobrodoslicu'. Drago mi je kada neko dodje nov, zelela bi da se oseca prijatno i dobrodosao a ne da se ustrucava, i ja sam bila negde nova pa znam kako je. Nas par se znamo sa nekih stranica i vec imamo pricu, par godina, imamo i nase interne sale.. znas nekima treba vremena da se uklope u sve to ... meni je trebalo vremena ihahajjj P.S. Ja bi ti odgovorila na pp ali mi nesaljes... ocigledno da ne mogu doci na red jer si ti ipak Bredpresto PittE samo da ti kazem jos ovo.. Juce je doso moj Andjeo.... tako da danas idem da se vidim sa tvojim drugom Hrkijem ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) Auuuuu,kako me nahvali,znam da nije tako,ali,svejedno,hvala ti,Hrkija mi mnogo pozdravi,to iskreno kazem,i neka izgura to,i nek mu to bude skola,pp-ove ti saljemhahahaahha
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|