Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 18 Jul 2025, 16:37

Autoru Poruka
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 17:40
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21

*Twilight* je napisao:
Bradpresto Piit je napisao:
Gledam ovo kao glasanje za avatar mjeseca,cini mi se!Ajde ok neka je igara pa makar i ovakva,ali zasto se malko ne okrene da bi bilo zanimljivije.Recimo,zasto se ne glasa za najgori,najruzniji avatar!? Jer ovako se glasa po nekoj liniji da ne bi nekoga urijedili,pa se glasa tetki 3,strini 2,kumi jedan bod,da se nebi uvrijedili hahahahah,onda se glasa po liniji zaljubljenosti u nekog,onda po principu"ruka ruku mije"gdje Pero Đuri da tri poena a Đuro istog trenutka Peri isto tako,neka zenska koja je ljubomorna na drugu zato sto joj škica"dečka"daje ovoj nula poena mada ima avatar za dobiti zlatnu medalju...itd,itd,dakle,kada bi glasali za najlošiji avatar,siguran sam da bi vas malo glasalo,da se ne bi zamjerili nekome na Forumu,onada vas taj ignorira a vama propada cijeli Svijet,zar ne?Ali kad vec glasate na ovaj nacin,zasto ukratko ne obrazlozite zasto tome i tome dajete toliko poene,pa da vidimo jesu li razlozi racionalni,ovako,recimo,moja Megan ce glasati za mog zemljaka i dati mu tri boda,pa makar ovaj imao mrtvog konja na avataru,hahahaha,okrenite pricu naopacke pa da glasamo za najnajgori avatar!!!!

Pitt meni ni jedan nije ruzan .... iskreno glasala sam kako mi je sin pokazao da mu se svidjaju.
Tako da nije bilo ni po babi ni po stricevima.
A cuj ruzan... pa svako je okacio kako misli da mu je lepo ili tog trenutka interesantno.
Neki su uneli kreativnost poput Zlobnog, a neki ono sto im se svidja.
Jeste.. neki bi mogli da ga zamene ali nemora, ono sto se meni svidja da stavljaju jer ukusi su razliciti.

Hhahahahh,pa da prvo je sin od Megan rekao da ona tebi dodjeli tri boda,onda je tvoj sin,radi njenog sina dodjelio tebi cistu tricu,zvuči logično i slucajno zar ne,hahahahaahhah

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 17:44
Korisnikov avatar
*VIP*

Megi je napisao:
Bradpresto Piit je napisao:
Gledam ovo kao glasanje za avatar mjeseca,cini mi se!Ajde ok neka je igara pa makar i ovakva,ali zasto se malko ne okrene da bi bilo zanimljivije.Recimo,zasto se ne glasa za najgori,najruzniji avatar!? Jer ovako se glasa po nekoj liniji da ne bi nekoga urijedili,pa se glasa tetki 3,strini 2,kumi jedan bod,da se nebi uvrijedili hahahahah,onda se glasa po liniji zaljubljenosti u nekog,onda po principu"ruka ruku mije"gdje Pero Đuri da tri poena a Đuro istog trenutka Peri isto tako,neka zenska koja je ljubomorna na drugu zato sto joj škica"dečka"daje ovoj nula poena mada ima avatar za dobiti zlatnu medalju...itd,itd,dakle,kada bi glasali za najlošiji avatar,siguran sam da bi vas malo glasalo,da se ne bi zamjerili nekome na Forumu,onada vas taj ignorira a vama propada cijeli Svijet,zar ne?Ali kad vec glasate na ovaj nacin,zasto ukratko ne obrazlozite zasto tome i tome dajete toliko poene,pa da vidimo jesu li razlozi racionalni,ovako,recimo,moja Megan ce glasati za mog zemljaka i dati mu tri boda,pa makar ovaj imao mrtvog konja na avataru,hahahaha,okrenite pricu naopacke pa da glasamo za najnajgori avatar!!!!

Slazem se da treba biti glasanje i za najruzniji avatar,
ali glasam kako mi se svidja avatar a ne po babi i stricevima [zenskismeh.gif]
Gledaj svoja posla [plezisee.gif]
Ja sam glasala onako kako mi se slika svidja [JC_goody.gif]
Koja zenska ne voli videti zgodnog muskarca [zenskismeh.gif]

Ne muljaj mene Megan,ti si glasala na slijepo,a znas li zasto!?Zato sto je ljubav slijepa,hihihihih,otkrivam polako nelogičnosti forumskog zivota,,,,,

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 17:48
Korisnikov avatar
*VIP*

Just je napisao:
Ja se nikom ne sviđam...moracu da zovnem neke stričeve da glasaju za mene :(

Lako cemo Justice,ajmo se ja i ti potetčiti,postriniti,pokumiti i onda cu glasati za tebe,kao i ovi sto glasaju po "ključu" a ne po objektivnoj vrijednosti avatara,to mi lici kao glasanje na Eurosongu kad jedni glasaju za druge pa se desi da pobjedi pjesma koja traje jedan dan,dok neke koje su bile nize plasirane postanu evergreeni!!!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 20:14
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Pitt aj ne lupaj zivota ti.
Nemas pojma,
nemas prava glasa
aj bre idi glasaj za svoju rodicu [zenskismeh.gif]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 20:54
Korisnikov avatar
*VIP*

Megi je napisao:
Pitt aj ne lupaj zivota ti.
Nemas pojma,
nemas prava glasa
aj bre idi glasaj za svoju rodicu [zenskismeh.gif]

Dobro ti znas da ne lupetam,kako kazes,nema kod mene u ocjeni"po babu i po stričevima",i kad bi glasao kriterij bi bio umjetnicki a ne privilegirani i pristrani,i kad bi tvoj avatar bio naj,glasovao bi za njega,a ako ne bi,onda ne,mada ja nisam ni gledao avatare nego sam primjetio klijentelizam pri dodjeli bodova,to se vidi s Mjeseca hahahaahahha...

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 21:19
Korisnikov avatar
Born to die

Pitt zao mi j e,ali iako si mi rod ovog puta moram reci- NISTE UPRAVU!

Vrh
Zlobni
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 04 Okt 2012, 21:35
Korisnikov avatar
YANG

Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21

Pit skroz si u pravu ! Primetio sam da su mnogi forumasi glasali za Nera... Nemam nista protiv coveka i nek se ne ljuti ali nek mi neko objasni zbog cega ovaj avatar ima najvise glasova...

Slika

Vrh
nero
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 05 Okt 2012, 01:50
Korisnikov avatar
sanjam ciklamu

Pridružio se: 17 Maj 2012, 02:39

Zlobni je napisao:
Pit skroz si u pravu ! Primetio sam da su mnogi forumasi glasali za Nera... Nemam nista protiv coveka i nek se ne ljuti ali nek mi neko objasni zbog cega ovaj avatar ima najvise glasova...

Slika

...u pravu si Zlobni, sam sam sebi odvratan, ja ću već znati kako da glasam.. [smusen.jpg]

Vrh
Bradpresto Pitt
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 05 Okt 2012, 14:35
Korisnikov avatar
*VIP*

Zlobni je napisao:

Slika

Jel vidis ti moj ZGlobni,kako "ruka ruku mije"kako moje Marijetka i Megan jedna drugoj daju maximalan broj bodova,hahahahh,a gledaj naš Nero skupio puno,poena,mada moram reci da mu taj avatar i nije tako loš!!!Eh da,nije mi jasno zasto se glasa za muske i zenske posebno,pa nije to bacanje kamena s ramena,pa onda one imaju svoju kategoriju,nego kreativni posao gdje su zene ponekad bolje od nas,tako da nije bilo poltrebe to odvajati!

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Chaterland-Neverland  |  Poslato: 05 Okt 2012, 14:47
Korisnikov avatar
Born to die

Pitt a sto ti ne glasas,
bas me interesuje koji su tebi najlepsi-najkreativniji avatari?
Da znas da tvoj nije [zenskismeh.gif] [fall005.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu