Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
zena koja se iritantno smije!! msm ja volim nasmijane ljude, ali zena je svaku recenicu i to ozbiljnu, poslovnu..okrenula na salu i ispricala neki svoj saljivi dogadjaj i ti joj se iz kurtoazije nasmijes, pa opet krenes poslovno, ozbiljno...jer na takvom smo sastanku i ona opet haha ... na kraju sam usla i auto i rekla kolegi...ova je neka lujka i nije dobra nikako  ne izlazi mi iz glave jbt... a muz je cak ispricao i jedan vic...koji je glup, star i nije smijesan a ona ga je cula vjerovatno milion puta...ali se odvalila smijati kao da ga prvi put cuje i to iritantnim smijehom... zakljucila sam da su bas jedno za drugo...i to je jedino lijepo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
dan je počeo sa erektivnom erupcijom, nakon nje su se duhovi smirili...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 kakav perverznjak
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a napisao si da si neiskren na forumima milion % daj se dogovori sa sobom prvo ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
pa iskren sam da sam neiskren...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ooo jeeeeeeeeeaaaaa
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
hvala Bogecu da s me razmela...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ako podjes zagorski, ili ne daj Bogecu prigorski da pises sumnjam da cemo ikako da se razumijemo
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
kontam bona, no sikiriki...