| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma joCk čekam da me razotkrije ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif) mada msm da je zaljubljet u jedan nik odavle ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Tanguy je napisao: Вучица je napisao: ma pitLA svašta nešto al osto gloov na pitanjca čak ni br cipelki neće da rekne ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ko nije rekao...?! gologuzanko iliti Hijavata ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
zaljubljen u nick hahaha dobro kazes  sve su to meni sumnjivi likovi majke mi  ali sreca pa mi svejedno
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
Вучица je napisao: gologuzanko iliti Hijavata ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) aj nek nisam ja...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: zaljubljen u nick hahaha dobro kazes  sve su to meni sumnjivi likovi majke mi  ali sreca pa mi svejedno šta da ti reknem msm da sam milion puta ponovila da me baš neinterresira ko je al mi ne veruje i tako pa jbga ko u taj nik nije zaljubljet kad malko bolje razmislim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Tanguy je napisao: Вучица je napisao: gologuzanko iliti Hijavata ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) aj nek nisam ja... čij tebi da dam nik gologuzanko pa da mi miss doleti ovde i dve vaspitne nalupka kako se to obraćam sumraku u sumraku šalem se narafski ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
idem na spavanje gotov vikend..zvanicno! laku noc ljudi..pisemo se ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
noćkica Molenče ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
Вучица je napisao: čij tebi da dam nik gologuzanko pa da mi miss doleti ovde i dve vaspitne nalupka kako se to obraćam sumraku u sumraku šalem se narafski ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif) ja sam svoj, nema tebe ko šato da lupa... noć Moly...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
pa reknux da se šalem ša se biješ oma m ![[images/smilies/dostavise1.gif] [images/smilies/dostavise1.gif]](./images/smilies/images/smilies/dostavise1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|