| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Tanguy je napisao: Вучица je napisao: potaji ili pojati...jel na to misliš... Kirbi nezaxebavkaj joŠ me neje moZak odlapitis može brate i vako; u pojatama u potaji šta fale sem sena ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Tanguy je napisao: Вучица je napisao: MolenČeeeeeeeee BreDkasti Tanguy ko što viŠ mmi se ljubakamo na javnoo elem, ne mogu da gledam TV majkana na njeg turila bodljijkavu žicu jbga kaskam za vam, gledaću neki drugi dan X faktor ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ma ne bih da Vam se petljam...nisam ja tak lijep kao Vi... vim da si posto em Mator Em zaBORAVAN ccc šta godina učini ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
Вучица je napisao: a, čuj...samo sam iskren...baš bi me vaka star poljubila...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
bejax baš fina pa ptiah ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Вучица je napisao: bejax baš fina pa ptiah ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) pa probaj, ne ujedam...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Vuki, jel ovaj neki 'tvoj' !? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) s njim treba njezno cini mi se haha e vala smo bas talentirano podrucje za pjevace od malih pa do velikih ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Molena je napisao: Vuki, jel ovaj neki 'tvoj' !? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) s njim treba njezno cini mi se haha
e vala smo bas talentirano podrucje za pjevace od malih pa do velikih ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) ne mora nježno...može i okolo...
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
jeste MolenČe i preporučujem ga svim curama kavaljer u svakom smislu reči znamo se s onog foruma s kog sam pobegulja ovde došala e gledah pre neku noć na tubetu Žak-a kako se meni sviđa kako taj momak peva pa ono je za neosvest, al msm da je malko geyast al to lepotu nejgovog pevanja naravno neumanjuje
|
|
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

|
Вучица je napisao: jeste MolenČe i preporučujem ga svim curama kavaljer u svakom smislu reči znamo se s onog foruma s kog sam pobegulja ovde došala
e gledah pre neku noć na tubetu Žak-a kako se meni sviđa kako taj momak peva pa ono je za neosvest, al msm da je malko geyast al to lepotu nejgovog pevanja naravno neumanjuje pomisliti će ljudi da je istina... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
e da, "moj" je samo ko drugar s foruma da se razumemo ništa trep, trep ovonoito jbga Tanguy s mene nisi očijukao ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|