Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Mnogo tesko to...iako se slazem da je moguce Uglavnom, ako su svaki dan zajedno jos teze je jerbo tu kad tad krenu varnice. Mozete osuditi ali svi dobro znamo da obavezno krene nesto vise od drugarstva posebno ako je druga strana privlacna... E sad tu treba hrabrosti da se to pokaze, kaze ili sta god ali posle toga tu drugarstva vise nema ako bar jedna strana ne oseca nista prema onoj drugoj. Ne kaze se uzalud: Iz drugarstva se najbolje veze radjaju.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ja to prvi put čujem ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ovisi o kojem je muškarcu riječ...tj. kakvom!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kako to mislis Gigi?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
htjela je reći da ima više tipova muškaraca
|
|
|
|
|
Tanguy
|
|

rang

Pridružio se: 30 Sep 2012, 16:26 Postovi: 598
|
moguče je, kako ne...bogati nisam SINGER i da samo ubadam...sa ženama se priča i slušaju se dok pričaju...sad što netko usljed poremećaja erektivne gravitacije nagne se malo više na ženski spol je sunčeva explozija uzročnik...da podvučem crtu, moguče je i točka...
|
|
|
|
|
WESTSIDER
|
|

rang

Pridružio se: 31 Jan 2014, 00:51 Postovi: 787 Lokacija: Skopje
|
Nema prijateljstvo a ni ljubav, samo biznis. mehehe
_________________ Senka je napisao: Westy je najbolji!!!
|
|
|
|
|
Zoki
|
|

Pridružio se: 06 Mar 2017, 20:30 Postovi: 124 Lokacija: Sombor
|
|
|
|
|
Milialyde
|
|
Pridružio se: 30 Dec 2022, 15:55 Postovi: 1
|
Недавно сам имао проблема са сексом, мој *у*ац је престао да ради исправно и може пасти у најпотребнијем тренутку. Да бих то избегао, одлучио сам да купим себи http://cenacpa.rs/potent-max/. нашао сам га на интернету, како мислите да је то добар лекартсво? или постоје боље капсуле за ерекцију?
|
|
|
|
|
|