| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
e skoro se nenasmejah vako ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) loodo jedna iz Mostara grada prelepoga imam još 15 min fore posle toga sledi onih 100 poruka jbga svaku noć moram tako šta ću kad sam glupa pa nisam naučila na vreme ništa ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: hahaha,jos nam original Pitt fali pa nek ide zivot...sto bi rekla teta Iskra meni dosta za veceras idem za krevet da se zaljepim lepo snevaj Molenče ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Вучица je napisao: Molena je napisao: msm opisa te njegove mastarije hahah uhhh Vuki...zamisli se u glavnoj ulozi blago tebi  ne mogu nikako mada jesam pokušavala al mi sasvim peti lik pred očima bijo i xmmmmmmmmmmm ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) kao da bi ti bilo prvi put da ti je neki lijevi lik pred ocima 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Molena je napisao: Вучица je napisao: Molena je napisao: msm opisa te njegove mastarije hahah uhhh Vuki...zamisli se u glavnoj ulozi blago tebi  ne mogu nikako mada jesam pokušavala al mi sasvim peti lik pred očima bijo i xmmmmmmmmmmm ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) kao da bi ti bilo prvi put da ti je neki lijevi lik pred ocima  joooj uvek je taj levi nanče mu ižljubim ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
laku noc i tebi Vuki saljes me sa osmijehom u krevet...tnx ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
isCurkalo i men vreme brzotrzno lepi vam snovi gosti sanjajte i neko slovo odavle, možda će vam se pojavi i slička ![[offtobed.gif] [offtobed.gif]](./images/smilies/offtobed.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
dankić Iskro eve slička za teb   uzela one dve zadnje da se zna opet mi jedna malko ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata