| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kako se ovako mimoilazimo svi fakat, kao da je forum odjednom programiran na max 3 clana online i onda svi udju, napisu sta imaju i odu haha ono...bas je zanimljivo ludiloooooooo u najavi ijaoooo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
uhvatila sam teee valajda 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jesi jesi hehe malo odlutam s poslom, ali tu sam  pa djesi Megoooooooo...sta ima sta se desava u parovima, jel Zmaj nasao zenu sebi haha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
opaaaa i ti gledaaas Sinoc sam gledala malo i ja ti zaspala i probudim se u pola noci JBTEEEEEE KAD ONO GOLE ZENSKEEEEE a jedino na tom happiju izgleda pustaju filmice one,znas one Mislim da ce ostati dve nedelje sa onimz enskima a vidim zbog velike zainteresovanosti da se jos mogu prijaviti Evo nema nista,kod tebe?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma ne gledam Megi...ti si napisala na nekoj temi a i net.hr redovno izbacuje novosti..prenosi sa telegrafa ja mislim pa mi izbacuju na fb te vijesti..procitam naslov i meni dosta a nemam ni tu tv happy kod mene svasta...jbg, ne mogu reci da nema nista nema dosade uglavnom  lijep dan..i evo jos 40 minuta pa malo prosetati na suncu ubijam vrijeme ovdje..sta drugo izgleda kao da radim nesto he he
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hahah Bas te briga ,uzivas  Ma znam ,i kad ne pratis u toku si kad na sve strane samo o tome  ja evo pravim neke integralne keksice 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opa integralne keksice kako, s cim?...pisi da znam koji recept
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa kakvi ce ispasti bog sami zna Jednostavno 15 kasika integralnog brasna pet kasika obicnog i otprilike semenke suncokreta,lana,susama,kima 2 dl ulja i 2dl belog vina i prasak za pecivo to se izmesa odstoji 20 minuta  i onda rastegnes oklagijom i napravis kalupe ja cu zvezdice htela sam srce ali nemam ga 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a jesi negdje nasla taj recept ili ti iz svoje glave izmisljas? sve ok..ali nesto kontam jel ovo vino ide u tijesto ili ga pijes dok pravis kolace !? 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahahah da volim vino sigurno bi ga popila  ali fuuuuuuj Probala sam kod komsinice i svidelo mi se bolje nego kad kupis u zdravoj hrani one perece i trazila od nje recept 
|
|
|
|
|
|
|
|