| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Vuki....pa ti si majstoriCA od pera...zar ne znas to promjeniti !? .. iznenadjena sam tvoje pero bi trebalo biti jace..tj tvoaj slova  prenesi mu da mu je suplja prica...ko voli tebe treba da voli i tvoje ''prijatelje'' i da iz postovanja prema tebi dodje da nas upozna ha ja hahaha nepoznavamo se dobro joŠte to je ona ljubov na milionito slovo svakako da će uŠtrojim ja to sve na vreme neka ga sad malkote ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Bolje vam je da mene zbarite nego te nekakve hihihihih ti si samo tetiva da neReknem žilav jbga BreDkasti si ga vido kaki je šeĆerlemkast s ono guZiče pa ko da mu odoli ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Вучица je napisao: neka ga sad malkote ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne bila mu ja u kozi ... hehe, neka ga 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46349
|
Bredkasti opet ljubomoriše....izgleda... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
k nozi sto bi rekli neki 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma normalno ja sam poznat da sam nesiguran i ljubomoran hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa gologuzi Pitt ne ti gologuz ... ne ne ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif) ni pod razno  nego ovaj gologuzi
|
|
|
|
|
|
|
|