| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E svašta s vas dvoje! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
može tko hoće raditi movaj posao,ali mora biti jako jako načitan,mora znati jako puno,biti rođen za to,dakle sklop okolnosti
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
to je isto kad kažem da svatko moze biti genij,samo što to mora biti...hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rodjeni talent  ekipa idem kavu piti..pisemo se kasnije uspio je Pitt da me nasmije hahahah Boze sta on svasta zna napisati a imam osjecaj da niej ni svjestan toga ali opet si mi drag Pitt...sta da radim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
moras molena imati kvalitete ako hoćes da ti netko ulijeće i da ti si udvara
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da ne bi kod vas bilo ono: Tko se tuče, taj se voli.  E morat ću i ja na faks polako. Naravno, najprije na kavicu prije predavanja. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
drag si mi zato što si zaljubljena u mene,ali ja nemam ništa od toga,naprotiv,ne mogu stobom pričati normalno----
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: može tko hoće raditi movaj posao Cak ne mora da bude ni akademski obrazovan gradjanin..gubio si vrijeme studirajuci a mogao si samo citati msm kad si vec do roden za to ...genije moj ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) hahahah umal pa se nisam upiskila caoooooooooooooooooooooo eto me kasnije malo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
sad molena ko fol na kavu ode,,hahaha,pa jebote ona Megi je hrabrija od tebe,,,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
molena draga,ako nisi skuzila,to da svatko moze raditi to,je bilo ironično...o jesi naivna ko francuski ključ--hihihih
|
|
|
|
|
|
|
|