| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
rekoh li ja, da ga i godinu dana nema kad bi se vratio sve bi isto bilo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
ona bi da se a da joj ne ođe..hihihih,da prostite a to nemre,cak ni na netu
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a sta ja majke ti imam od tvog udvaranja kada si me pitao da dodjes u Mostar na pice, jesam ti rekla odmah koji ces mi Q znaci ne zanimas me...sto bi me onda zanimalo tvoje virtulano udvaranje koje je inace za popizditi dobro 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
gigi rade rade,ali ja sam vrhunski u svom poslu koji je jako rijedak tako da za mene nema zime,to radim to volim,ali nijedan posao nije sramotan ako je pošten
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
hahaha Molena,ne laži ko ćuko hihih
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: ona bi da se a da joj ne ođe..hihihih,da prostite a to nemre,cak ni na netu ja kad dajem onda i komsija zna tako da..ne lupetaj  haj ti bari one svoje stare trebe..prve net ljubavi ja cu te uvijek napadati ovako jer si mi pogodan teren...sta cu sada ono ebuckanje bez uvlacenja...hihihih
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: hahaha Molena,ne laži ko ćuko hihih sta sam slagala molim te hahaha jel tako bilo kad si me to pitao nemoj da trazim taj post
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
da se tisuću put rodim opet bi birao ovo,zato što to volim
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: gigi rade rade,ali ja sam vrhunski u svom poslu koji je jako rijedak tako da za mene nema zime,to radim to volim,ali nijedan posao nije sramotan ako je pošten a koji je tvoj fakultet? odnosno, zanima me sta covjek treba da studira da bi radio tvoj posao?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*