| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a ja se nadam da danas ovdje nece pasti...niej vrijeme kao juce, ali jos nema naznaka na kisu  Gigi jesi cula onaj novi singl od Urbana ''Ribe'' ? sta je ono hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Nisam čula Ribe. ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Idem odmah poslušati. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ok...čini se da je Urbana puklo nešto u glavu...kakvi su ovo stihovi...i Vjekoslava će ostati zabezeknuta!
I ribe su jednom izašle iz vode, izgubile škrge i dobile noge, dobile noge...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahaha...kada sam cula nisam vjerovala sta cujem taj dio mi je presmijesan...taj koji si napisala jedini dio koji valja...a i to je onako onako “Sve što ulovimo, mi pozdravimo, pa zagrlimo, poljubimo i vraćamo u more.”  vjerovatno mi to nismo shvatile kako treba mora da postoji neka umjetnicka sloboda i poruka unutar teksta mozda je vezano za teoriju evolucije covjek tj muskarac je nastao od majmuna a zene su nastale od riba 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Vjerojatno je neko skriveno značenje da...to će bolje znati odgonetnuti njegovi studenti...  Znaš da on predaje neki kolegij na studiju koji je pokrenuo Rade Šerbedžija?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ne, nisam to znala. A na kojem fakultetu...jel to dramska umjetnost?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da...neki glumački fakultet...da se ne plaća puno, ja bih se prijavila...pa da mogu glumiti u Vatrama ivanjskim! ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
 hahahaha..e kako si me sada nasmijala jel ti to gledas..jel valja to cemu? ahahahah..jos se smijem tvojoj izjavi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Gledam s vremena na vrijeme...evo jučer otkrih da su dvije dosadašnje rivalke zapravo sestre blizanke razdvojene po rođenju...jedna je zaljubljena u muža druge, a ta koja ima muža zaljubljena je u polubrata svoga muža. E pa ja bih glumila polusestru tog polubrata koja će zavesti polubratovog polubrata. Eto tako!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A reci mi jel gledas ono ''3,2,1 .. kuhaj'' ? Ja to pogledam kada stignem i s vremena na vrijeme. Navijam za Tomislava.
a te serije , pogotovo nase.... ne pratim.
|
|
|
|
|
|
|
|