Moja Megi sta ti ovo slusas....ko im samo pise tekstove pitam se ...pa pazi ovo ''zazalice ko i ja sto sam dane gubila dok sam tebe ludo ljubila..'' WTF?!..zazalice hahahah
Dobro jutro...ja vec dvije popila, pa evo i vama ko dodje u kafanu neka si uzme soljakfe.gif opet divan dan
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Moja, moja! Ajde da vam jedan ležerni pozdrav uputim...
A pjesma dana je...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Ma Moli...učim za kolokvije...radim neke nacrte za istraživanja...brinem o djeci u vrtiću...pripremam neke izvedbe...rješavam problemske zadatke iz statistike (za koju sam zaključila da mi neće biti među omiljenim fakultetskim kolegijima)...imam malo naporan period pred sobom...
Čega ima kod tebe?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Auuuuuu statistika...nikome drag predmet, iako sam naziv zvuci dosta zanimljivo.
Ja sam ok...petak je ...sto znaci da 5ipo sati meni nastaje vikend Brzo mi je prosla ova sedmica na poslu...a i inace su dani letili kao ludi....odjednom i je dosao ovaj petak. Lijepo vrijeme Gigic, pa se odmah osjecam poletnije i bolje i spremnije na svasta hehe ... trenutno u iscekivanju prvog maja, opet produzenog vikenda i opet nekog putovanja. Ovaj vikend su najavlili kisu...bljak, pa se umjesto prirodi veselim gledanju igre prijestolja...skinula sma epizode i jos mi kokice fale i uzivancija
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
E i ja jedva čekam prvi maj...nadam se da će biti lijepo vrijeme jer planiram fešticu s ekipom, samo još ne znam dal na Krku ili Rabu...
Užasna je statistika, točnije primijenjena statistika...one varijable, simo-tamo...sva sreća da ju imamo samo ovaj semestar...preživjet ću je nekako...inače mi je cijeli ovaj semestar, odnosno svi kolegiji usmjereni na istraživanja, izračunavanja i slična čuda...treba se sad ufurat u matematiku ponovno
Kod mene je koma vrijeme...sve vrišti da će još danas kiša!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 281 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu