| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma znam da...  Dobila je ona na hitnoj neka dva lijeka (jedan se pije 10 dana, a jedan cijeli mjesec) i odmah ih počela piti i sad joj je svakim danom sve bolje. Čak je i na dijeti jer su joj tako preporučili, iako joj je to teško palo u ovo blagdansko vrijeme kada ima svega i svačega. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Auuuuuuu.....danas idem dupli trening da odradim, ima da crknem hehe. Ali, sve cu da vjezbam i da mislim na onaj ogromni kolac koji sam zviznula u nedjelju navece u 23:30  A jaja sam pojela za cijelo ovo vrijeme 2 .... i nisam neki ljubitelj kuhanih jaja, a jutros mi prvo na pamet palo..joj kako bih sada jedno od onih jaja...pa kad je covjek naopak, naopak je 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi hoces i ove godine sezonski na otok u ''vrtic za odrasle'' ili ostajes sa djecicom u vrticu?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: Gigi hoces i ove godine sezonski na otok u ''vrtic za odrasle'' ili ostajes sa djecicom u vrticu? A ostajem u vrtiću...pripravništvo mi traje do sredine 11. mjeseca, tako da nema ove godine sezonskih poslova. Ne mogu vjerovati da ću za manje od godinu dana moći tražiti stalni posao u struci. Što se tiče tvrdo kuhanih jaja...ja ih baš nekako volim...ali mene u ovo uskrsno vrijeme najviše raduje goranski nadjev...to mi je baš nekako gušt jer se jede samo jednom godišnje. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kakav je goranski nadjev? sta je to ?
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sad kad mi Gigi recept izvali ovdje  Gigi necu ga praviti...samo mi objasni o cemu se radi...slatko, slano, od cega i toooo
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Evo ga: http://www.coolinarika.com/recept/762068/To se u Gorskom kotaru tradicionalno radi specijalno za Uskrs. Okus je odličan. Uglavnom, koriste se: jaja, pršut, slanina, luk, kruh, kvasac, papar, sol, vegeta. To se sve izmiješa i puni se crijevo te se peče. Nakon što se ispeče i ohladi, reže se, skida se kora i jede se. 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne mogu ja taj link s posla otvoriti...ali iz objasnjenog se cini super, odmah mi se jede 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Odlično je!  Moli...ja ti idem malo na kavicu s mojom Marinom s Raba...došla je s dečkom do Rijeke malo pa idemo na pićence.  Vidimo se! ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Cao Gigi...uzivaj ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|