| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
što se slepo držite togada je ovo mesto problem msm na net problem je samo mozak
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Vucice,idem pišemo se,moram rano ustajati.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Apsolutno,ali ne prihvacam platonstvo a svi umni ljudi su svojim platonskim ljubavima ode i romane pisali mozak je problem BreDkasti, isti pravi predpostavke znaš i sam nekad je uspeh pa i platonski pogrešiti al imao si sa kim! laku noć i lepo sanjaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma stisle me udavače,,,hahahhaaha Bradpresto Pitt je napisao: Nazalost,nitko me nije očarao,,,zasad Bradpresto Pitt je napisao: Ne trazim nista,a dao bih sve...hihihihih  pa kad ovako nesto procitas na pocetku dana, ne moze dan da ne valja...ooooo Pitt da te nema, ja ne znam sta bih 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Dobro jutro zelim svima...bas sam se naspavala...ja i moj krevet smo se bili zazelili jedno drugoga  sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....nema bure i nije tako hladno kao zadnjih dana ljepota na pomolu ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
upravo sam kupila CORNY milk classic.....ona zitna plocica sa mlijecnim punjenjem mljac...preporucujem
Jbt, nigdje nikoga cijeli dan sta vam je...nestalo struje mozda
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam dođoh s posla...  Kako je Moli? I ja volim Corny...mljac! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ehej Gigi...napokon Ja dobro, odlicno...eno raspisala se po svim temama Na poslu, pa pomalo ovdje kuckam pomalo posao lovim  Ovaj corny sam sada prvi put pojela...i bas mi se svidja. Sta ima kod tebe, kako je mama?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa evo...ja sam radila malo...danas smo imali slikanje u vrtiću pa sam pozirala s mojim bebama slatkim...  Mama kaže da se osjeća puno bolje...a doktorica ju je jučer uplašila jer je rekla kako prema nalazima s hitne vidi da sumnjaju na upalu gušterače te joj je rekla da se dobro pazi jer se od toga može i umrijeti... Mama misli da krivo sumnjaju te ona sama misli da je njezinoj boli kumovala doktorica davši joj tablete koje nije smjela...čak su se i na hitnoj čudili kako joj je doktorica kao dijabetičaru mogla dati lijek koji s dijabetesom nikako ne ide zajedno... Ja ne znam što da mislim...samo mi je drago da je mami još od jučer naočigled bolje...puno je življa i nema više one bolne grimase na licu.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Samo nek sama sebi ne dijagnosticira nista i nek ne misli ona sta joj je...postoje ljudi koji su se skolovali za te stvari i oni treba da misle o tome. Ok, njena doktorica ej napravila propust, ali ako su joj ukazali na upalu gusterace neka radi dodatne pretrage...pa i u privatnim klinikama ako je potrebno, samo nek ona ne misli da to nije to  Imam i ja kuci jednu koja uvijek misli i zna sta joj je...ajmeeeee, i samo me nanervira time. Brate dragi nek svako radi svoj posao...od cega bi Picard zivio kada bi mi sami sebi dijagnoze postavljali 
|
|
|
|
|
|
|
|