| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma mislim i bez narudzbe da znam kako bi ovi nasi mostarski konobari reagirali....sve mangup do mangupa  Curke pozdravljam vas....idem da obavim sto-sta a i moram izaci vani iako je bura i hladno je ebat ga pisemo se ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ajde Molenče Gigic, simpatična pesmica ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Gigic kako si provela Uskrs
Megic sta ima kod tebe
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli, pozdravček Ma Iskra...baš sam pričala curama...i nije mi bio neki Uskrs...mama mi je taj dan završila na hitnoj...doduše hvala Bogu ne iz istih razloga kao prošle godine, ali nije bilo baš ugodno...nekako nam ne idu ti blagdani zadnjih godina... ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
o Božeee, baš mi žao nadam se da je sad bolje ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Je...bolje joj je...evo baš se sada sprema ići kod svoje doktorice da joj bolovanje otvori za ovaj tjedan...i promijeni lijek koji joj nije ni smjela dati. Ti doktori isto nekad površno obavljaju svoj posao.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
u zadnje vreme da, jako su povrsni na nasu zalost hvala Bogu da joj je bolje ma samo da covek nije bez problema moram ici dušo moja, pisemo se ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ok Iskrice...moram i ja uskoro na neku radionicu! Vidimo se! ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb