| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: haj molena ce u raj, pa to ti kao vatra kraj slame, a da slama ne plane
opet pesma ma nabijem te znas:D ja sma toliko dobra da se bojim da ce i raj biti premalo za mene nemoj ti mene sa vatrom i slamom da poredis..jes' cula ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahahha....a vidi kako je sve nacrtano 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
dobro necuuuu nece zaba kraj vode, a da u vodu ne........ ( dopiši  )
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) JOOJ lAyA ALA me nasmija slikaaa sve se muskima treba crtati 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
LaYa je napisao: ko da bitno jeste napravili ili ne, bitno da je mama ok i kad je mama ok, to je dobar Uskrs A dali su joj neke ljekove, ali ni sami nisu sigurni što je. Mama kaže da joj je bolje pa su onda valjda barem približno pogodili. Imala je od četvrtka bolove u želucu i prvo je mislila da je neka viroza, ali nije se smirivalo pa smo je nagovorili da ode na hitnu. Sumnjaju da se možda otrovala nekim tabletama koje joj je njezina doktorica prepisala za liječenje bakterija nekih, a te se tablete ne bi smjele davati šećerašima, a mama je šećeraš. I tako! Ludnica! Al bitno da joj je sada malo bolje.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: dobro necuuuu nece zaba kraj vode, a da u vodu ne........ ( dopiši  ) dopisi ti ako smijes ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Polako Gigi sad na pretrage kad joj je bolje pa će se to naći....
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
pozdrav devojke i uživkajte u čavrljanju ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: LaYa je napisao: dobro necuuuu nece zaba kraj vode, a da u vodu ne........ ( dopiši  ) dopisi ti ako smijes ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) a jok, posluka je jasna 
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: GiGi samo pogledaj u moj avatar vidis kako kaze BICEE BOLJE   Taj me avatar uvijek oraspoloži...nekako je umiljat sav! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|