| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
joj Megi ne prisjedaj mi na muku hahaha toliko sam pricala da mi nedostaje zima i da mi bura nedostaje da me svi oko mene zezaju kad zakukam...e eto ti!!!  vec mi dopizdilo...iako je ovo vrijeme totalno otislo u Q pa sad ce maj a snijeg pao za sve je kriva Severina ... od kako ej opjevala ''vidjelaa sam snijeg u maju''...sve se poremetlo...urekla nas ...bijaČ 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
da znas da jeste kriva a svi se smijali tom stihu iz pjesme kad ono OP OP pa istinu otpevala 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi ja jos satove u kuci nisam pomjerila hehehe i kako god pogledam na zid...kontam rano je  sta ima kod tebe?...vidim Pitt te nesto proziva hehehe to je ljubav samo da znas ne zna kako da ti kaze da mu nedostajes 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
kod mene su svi satovi na mestu kako treba  nema nista vidis cim covjek otvori oci odmah naleti na neku prozivku 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa najbolje da ne otvaras oci, jel to  hahah kakav bi bio zivot bez takvih stvari dosadan brate, da se ne lazemo hehe
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
eeeeee....upratila sam na vijestima da nema vise 'parova' heheh pa jel moguce!? 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
dankić devojke ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
cao Vuki  kako si ti djevojcice danas....jos uvijek sretna i zaljubljena!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
gledala sam sinoc parove do dva ujutro Nisam cula da nemaaa,aliii sinoc je bila igra istine i sa njima bio neki voditelj,svaka mu cast kad je izdrzao Moguce da su zabranili ,jer krenule su neke d ase tuku,pa su zamaglili ekran,mnogo su psovali a i Zmaj od sipova je uvredio Lepu Lukic Pitaj mene sta se dogadja znam sve 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ma da ko je vido mene duže od 3 dana zanesvešćenu bilo prošlo fala lepa ne treba višše ![[coffee1-smiley.gif] [coffee1-smiley.gif]](./images/smilies/coffee1-smiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|